MENU
De eerste video van de nieuwe Opwekkingsliederen

De eerste video van de nieuwe Opwekkingsliederen

27 mei

Waardig is uw naam is een van de twaalf nieuwe Opwekkingsliederen van cd 43. Reyer van Drongelen, een van de zangleiders tijdens de Pinksterconferentie, schreef dit prachtige lied over het offer van Jezus en wat dat voor ons betekent. Natuurlijk wordt het nummer tijdens de conferentie volop gezongen, maar hier is alvast een voorproefje!
Vier Pinksteren in de polder!
Verlang jij er ook naar om te groeien in je relatie met God? Om niet te blijven waar je bent, maar steeds meer op Jezus te gaan lijken? Kom dan naar de Pinksterconferentie, en ontdek hoe je DIEPER met Gods Geest kunt leven! Want we hebben Gods Heilige Geest nodig, niet eenmalig, maar dag aan dag. Rondom het thema zijn er fantastische programma’s voor alle leeftijden samengesteld. Het aantal kampeerders groeit nog steeds, en ook jij bent van harte welkom! Geef je snel op – dat kan nog tot Hemelvaart via de site. Tot ziens in de polder!

Help mee!
Na maanden van voorbereidingen is het zover: de eerste collega’s zijn in de polder begonnen om alles ter plekke te realiseren. Stukje bij beetje wordt het tentenkamp opgebouwd tot we straks met tienduizenden mensen samen zijn om te vieren dat Gods Geest is uitgestort! Om alles soepel te laten verlopen, hebben we jouw hulp hard nodig. Wil jij samen met ons de schouders onder deze enorme klus zetten? Meld je aan als vrijwilliger - al is het maar voor een paar uur. Alvast dank voor je hulp!

24/7 Bijbellezen en bidden tijdens conferentie
Dit jaar besteden ze in Opwekking Magazine speciale aandacht aan Bijbellezen, om mensen aan te moedigen en inspireren. Als mooi vervolg daarop wordt er tijdens de Pinksterconferentie een voorleesmarathon gehouden waarbij we de klok rond de Bijbel doorlezen. En jij als bezoeker kunt daaraan meedoen! Iedereen leest een kwartier uit de Roodletterbijbel van uitgeverij Royal Jongbloed, die de voorleesmarathon organiseert. Tijd: 7 juni 16.00 uur tot 10 juni 16.00 uur. Locatie: Gebedsplein. Geef je snel op via www.royaljongbloed.nl en maak kans op een Roodletter Startersbijbel!

Ook doen we weer de klok rond voorbede tijdens de Pinksterconferentie. Dag en nacht zijn bidders aanwezig in de 24-uurs gebedstent. Ook deze tent staat op het gebedsplein. Loop spontaan binnen of meld je vooraf aan (en ontvang dan een herinnering per sms)

DIEPER met de Geest
Met Pinksteren vieren we de uitstorting van de Heilige Geest. Ruben Flach, directeur: ‘We verlangen ernaar om tijdens het pinksterweekend mensen mee te nemen in een boodschap die verdieping brengt in hun geestelijk leven. We willen mensen bemoedigen en aansporen om DIEPER te gaan, door en met de Heilige Geest. Jezus heeft immers de kerk (mensen) gekozen om hoop te verkondigen en die hoop invulling te geven: niet alleen voor de toekomst, maar ook voor ons leven nu. Als we ervoor kiezen om ons over te geven aan God zullen we ontdekken wat Hij in ons en door ons wil doen voor de mensen om ons heen.’

Programma’s voor alle leeftijden
Naast de programma’s voor volwassenen is er ook een gevarieerd programma-aanbod rondom het conferentie-thema voor andere bezoekers. Het jongerenprogramma heeft het thema ‘Deeper’ meegekregen en zoomt in op dichterbij Jezus leven en meer helderheid daardoor in alledaagse situaties. Bij de tieners staat alles in het teken van ‘Focus’ omdat, wanneer Jezus in het centrum van ons leven staat, dit elk aspect van ons leven beïnvloedt. En ook op het Kinderplein en in de Bijzondere Mensen Tent, voor mensen met een verstandelijke beperking, gaat het over een ontmoeting met de levende God.

Datum: 27 mei 2019
Auteur: Opwekking
Foto: Opwekking
Website: http://www.opwekking.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: