Checkpoint-dag samen met je vader: als je durft

Zaterdag 29 juni is er weer een EO-Checkpoint-dag. Samen met hun vader beleven kinderen een superleuke en avontuurlijke dag! Overdag is de Checkpoint-dag voor jongens en in de avond is de dag voor de meiden.

Er zijn verschillende activiteiten, zo kun je bijvoorbeeld laserbattlen en airsoften samen met je vader! Natuurlijk zijn ook presentatrice Rachel Rosier en het Checkpoint-testteam aanwezig. Dit jaar is de Checkpoint-dag in het midden van het land: Bouw & Infra Park in Harderwijk.

Het unieke van deze dag is dat kinderen de hele dag samen met hun vader optrekken. Samen laserbattlen of een katapult bouwen; welke vader wil dat nou niet? En je vader over de stormbaan zien klimmen en tijgeren… dat wil elke zoon of dochter toch meemaken?

Jesse van Melle is spreker op deze dag. Hij neemt de bezoekers mee in een boeiende workshop over de bijzondere relatie tussen vader en kind. Onlangs interviewde Visie hem én werd door Rachel getest of hij wel Checkpoint-proof is!

En op de Checkpoint-dag gaat er nog iets heel tofs gebeuren: een echte test opnemen voor op televisie! Wil jij voor even lid zijn van het Checkpoint-testteam, kom dan op 29 juni naar Harderwijk en doe mee!

Evangelische Omroep
Evangelische Omroep
27-05-2019
Jongeren
https://www.eo.nl/checkpointdag

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies