MENU
Eerste hulpverleningsbus is aangeschaft

Eerste hulpverleningsbus is aangeschaft

05 jun

Met de steun van vele donateurs is de eerste hulpverleningsbus aangeschaft door de stichting Schreeuw om leven. De bus wordt momenteel voorzien van belettering, terwijl ook het interieur gereed wordt gemaakt. Stichting Schreeuw om Leven is een christelijke pro-life organisatie, die zich bezig houdt met het levensbegin en levenseinde.

Schreeuw om leven: We zijn ook bezig met een planning voor de inzet en bemanning. Denk daarbij aan nieuwe vrijwilligers die getraind kunnen worden om - samen met de lokale counselors - vrouwen in de bus te adviseren. Verder zijn er chauffeurs nodig om per toerbeurt op de bus te rijden. Daarnaast zijn we ook op zoek naar een stallingslocatie in het midden van het land.

De Hulpverleningsbus geeft mogelijkheden om met vrouwen te overleggen over de mogelijkheden van hulp, zodat ze toch voor hun kindje kunnen kiezen. We hopen in de bus in een later stadium ook echos te kunnen maken, zodat vrouwen zien dat er niet slechts een klompje cellen aanwezig is maar een kindje. Deze tweede stap zal nog even op zich laten wachten.

Door het aanschaffen van een bus en deze te parkeren op een openbare (betaalde) parkeerplaats kunnen we vlakbij een abortuscentrum in gesprek blijven gaan met vrouwen. Ze hebben dan de keus: f linksaf een abortuscentrum in en hun kindje laten weghalen f rechtsaf en in gesprek gaan om te kijken of er hulp is voor de problemen achter de abortusoverweging. Om een auto te parkeren is geen vergunning nodig. Alleen moet de eventueel aanwezige parkeermeter worden betaald.

Stichting Schreeuw om Leven is een christelijke pro-life organisatie. Gods woord, de Bijbel, is de basis van waaruit wij werken. Er is Hulp is de hulpverleningsafdeling van Schreeuw om Leven. Onze doelstelling is dat er een einde komt aan abortus en euthanasie in Nederland. Daardoor ontstaat een cultuur van leven, waarmee God, de Schepper van het leven, geerd wordt.
Schreeuw om Leven is maatschappelijk actief met voorlichting en publieke acties, zoals de Mars voor het Leven.
Er is Hulp is er voor hulpverlening aan vrouwen n mannen op het gebied van ongewenste zwangerschap en abortus.

Datum: 5 juni 2019
Auteur: Schreeuw om leven
Foto: Schreeuw om leven
Website: http://www.schreeuwomleven.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: