MENU
Operatie Mobilisatie komt met nieuwe interactieve experience op Opwekking

Operatie Mobilisatie komt met nieuwe interactieve experience op Opwekking

07 jun

Operatie Mobilisatie komt dit jaar op Opwekking met een nieuwe, interactieve experience: Perfect Match. Hiermee bieden we de bezoekers van Opwekking opnieuw een uitdagende en impactvolle beleving.

Perfect Match is de opvolger van Global Village (foto). Waar we voorheen met Global Village bezoekers confronteerden met het probleem: de geestelijke nood in de wereld; laten we hen in Perfect Match de oplossing zien. En die is verrassender dan je denkt!

Het gaat er niet om wt je doet. Het gaat erom dat je hoe dan ook het gezicht van Jezus bent voor de wereld om je heen. Jouw unieke persoonlijkheid en jouw talenten en kwaliteiten zijn belangrijk voor de verspreiding van het Evangelie, waar en hoe dan ook. De vraag is dus: wie ben jij en wat is juw unieke plek in Gods missie? Ontdek het in de Perfect Match.

Perfect Match is net als Global Village een 50 minuten durende experience. U vindt Perfect Match aan de Mission Boulevard, nummer 531.

Operatie Mobilisatie is een internationale zendingsorganisatie. Veel non-profit organisaties richten zich op allerlei onrecht in de wereld, maar het grootste onrecht is dat mensen nooit het goede nieuws van Jezus horen. OM richt zich daarom op de verspreiding van het Evangelie, met name onder de minst bereikte bevolkingsgroepen in zowel binnen- als buitenland. OM is actief in 110 landen. In Nederland heeft OM ongeveer 100 medewerkers. Jaarlijks worden er zon 500 Nederlanders uitgezonden om het Evangelie in de wereld te delen. Marcus Spronk is directeur van OM Nederland.

Datum: 7 juni 2019
Auteur: Operatie Mobilisatie - Anne Schotanus
Foto: Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.operatiemobilisatie.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: