MENU
Koeien voor het safehouse in Pakistan

Koeien voor het safehouse in Pakistan

13 jun

In Pakistan zijn dagelijks incidenten waar christenen worden lastig gevallen, bedreigd of aangevallen. Eťn van de manieren waarop we helpen, is door bedreigde christelijke families een veilige plek te geven in ons safehouse. Dit safehouse is recent geopend en wordt inmiddels bewoond.

De ondergedoken christenen kunnen zelf in hun voedsel voorzien via een nabijgelegen boerderij. Dankzij een Nederlandse donateur is een aantal nieuwe koeien afgeleverd bij het safehouse.

Op een geheime locatie in Pakistan bevindt zich het Safehouse van Stichting HVC. In de appartementen worden bedreigde familieleden van gevangenen tijdelijk opgevangen. Ook gevluchte christenen, bijvoorbeeld ex-moslims die door hun familie worden achtervolgd, kunnen er terecht.

Binnen het programma krijgen de slachtoffers traumacounseling en pastorale zorg aangeboden. Tijdens hun verblijf worden de families actief begeleid in de zoektocht naar een definitief veilig onderkomen. Zodra het mogelijk is keren ze terug in de maatschappij.

Op een nabij gelegen perceel vinden veehouderij en landbouw-activiteiten plaats. Hierdoor kunnen de bewoners van het Safehouse zorgen voor hun eigen duurzame voedselvoorziening.

Steunt u de christenen die moeten vluchten door hen een veilige plek te bieden? Uw financiŽle hulp is van harte welkom! Bezoek de site via de link onderaan dit item.

Datum: 13 juni 2019
Auteur: Stichting HVC
Foto: Stichting HVC
Website: http://www.stichtinghvc.nl/safehouse/

Dit artikel delen:

Meer nieuws: