MENU
Een online membership dat moeders helpt dicht bij God te blijven

Een online membership dat moeders helpt dicht bij God te blijven

07 jun

Nee, dat is geen verzinsel. Power to the Mama’s lanceerde een paar weken geleden het Mom Squad Membership: een online membership waarbij je maandelijks exclusieve content krijgt die je helpt groeien als moeder, vrouw en gezin.

“Dicht bij God blijven is voor veel christelijke moeders een uitdaging. Door het aanbieden van maandelijkse, exclusieve content, bieden we moeders tools om God te blijven zoeken. Om Hem te betrekken in onze levens, wat we ook doen. We geloven dat de members daardoor kunnen blijven groeien als moeder, vrouw en gezin. Omdat Hij ons geeft wat nodig is in alle rollen die we hebben,” aldus Daniëlle Koudijs, de oprichter van Power to the Mama’s.

Power to the Mama’s drie jaar
Tijdens het event vierde Daniëlle ook een feestje. “Eind mei bestond Power to the Mama’s drie jaar. En wat een drie jaar hebben we achter de rug! Wat begon als een blogje, is nu uitgegroeid tot hét platform voor christelijke moeders. Iets wat ik echt niet voor mogelijk hield toen ik aan de keukentafel begon,” vertelt Daniëlle.

Wat begon als een blogje, is nu uitgegroeid
tot hét platform voor christelijke moeders.


Nadat Daniëlle bevallen was van haar tweede kindje, volgde een periode van oververmoeidheid. Een bijna burn-out noemde de bedrijfsarts het. In die tijd zocht zij naar eerlijke en oprechte verhalen door christelijke moeders. Iets wat lastig te vinden was in Nederland. “Het was God die in mijn hart sprak: ga zelf maar delen. Er zijn meer moeders die eerlijke en oprechte verhalen en mijn bemoediging nodig hebben. Mijn Power to the Mama’s!”

Blijven bestaan
Dat Power to the Mama’s een gewaardeerd platform is, bewijzen de bezoekersaantallen die zij tijdens hun laatste evenement van 17 mei aan de uitverkochte zaal deelde: “De afgelopen 3 jaar zijn er meer dan 750.000 paginaweergaven geweest. Zo’n 100.000 unieke bezoekers bezochten de website. Dat is toch bizar veel?”, reageert Daniëlle bescheiden.

Sinds medio 2017 werkt Daniëlle samen met een team vrijwillige schrijvers aan het platform.

“Het platform kost ontzettend veel tijd en ook geld, dat verdienen we nog lang niet terug. Maar om te blijven bestaan en moeders te kunnen blijven bemoedigen, is support nodig zodat we ruimte kunnen creëren. Momenteel besteed ik wekelijks ruim 24u aan het platform, naast mijn parttimebaan en gezin. Dat houd ik niet nog drie jaar vol. Geregeld zijn er sponsored blogs, maar dat is niet voldoende. En meer dan af en toe wil ik geen reclame. Het membership zorgt ervoor dat we kunnen blijven ontwikkelen. Samen bouwen we het platform. En tegelijk krijgen de members er een hoop voor terug. Sowieso exclusieve content, maar bij een volledig membership ook gratis twee #powerbooks per jaar boordevol unieke verhalen, bemoediging en uitdaging op gebied van geloof. Dat alles voor €5,- per maand. Dat is toch niet veel?”

Het membership zorgt ervoor dat we kunnen blijven
ontwikkelen. Samen bouwen we het platform. En
tegelijk krijgen de members er een hoop voor terug.


Over twee weken gaat de eerste exclusieve content de mailboxen in. Ben je benieuwd naar dit membership of ook member worden? Kijk dan op de website via de link onderaan dit item.

Datum: 7 juni 2019
Foto: justjet
Website: http://www.powertothemamas.nl/members

Dit artikel delen:

Meer nieuws: