MENU
The Road 2019: escape room experience in Gouda

The Road 2019: escape room experience in Gouda

01 jul

Kraak deze zomer de escaperooms van The Road. Na het succes van de afgelopen jaren, gaan de Goudse christelijke escaperooms weer open! Van 1 juli tot en met 24 augustus is LuMina Gouda omgebouwd tot dé escape room experience The Road.

Alle kamers in de afgelopen jaren gekraakt? Voor jou hebben we een geweldige nieuwe uitdaging met de compleet vernieuwd escaperoom “The Old Testament”. Zat het er eerder niet in? Dan zijn ze voor jou dit jaar terug “The New Testament en Studio Seven”.

The Road heeft drie unieke escaperooms, gebaseerd op de Bijbel en het christelijk geloof van de tijd van het oude testament tot 2019. In de kamers zijn allerlei opdrachten, puzzels en cryptische aanwijzingen die je helpen om de sleutel, die je weer in vrijheid stelt, te vinden. Je hebt 60 minuten de tijd! In deze christelijke escaperooms zit de spanning vooral in het oplossen van de raadsels, en de gezelligheid in het samen op ontdekkingstocht gaan in de Bijbel.

Laat je daarom deze zomer samen met je vrienden of familie opsluiten. Ook grotere groepen zijn welkom. Neem het bijvoorbeeld als jongeren is op tegen de leiding in één van de escaperooms van The Road en ESCAPE!

De drie escaperooms zijn gemaakt door vrijwilligers van LuMina in samenwerking met Stichting Israël en de Bijbel. De escaperooms staan in LuMina aan het Omlooppad 2 in Gouda.

Wil je The Road beleven? Kijk snel voor meer informatie, kosten en reserveren op de website onderaan dit item.

Datum: 1 juli 2019
Auteur: Sara Jantzen
Website: http://www.cjvgouda.nl/the-road

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

6 juni 2019 Christelijke escaperoom in Gouda

Meer nieuws: