MENU
Nieuwe gospel-artiest Chesron komt met zomernummer Leef

Nieuwe gospel-artiest Chesron komt met zomernummer Leef

30 jun

Nu de echte zomer is begonnen en de temperaturen record na record aan het verbreken zijn doet -op het ideale moment- een nieuwe gospel-artiest zijn intrede: Chesron!
Met de super-catchy zomersingle 'LEEF!' zet de 24-jarige zanger (oa bekend van De Rechtstaat en Adem Project) een indrukwekkend debuut neer. Het nummer leent zijn inspiratie onder andere uit Psalm 139 en Jeremia 29, waarin God wordt beschreven als de Maker die ons het beste kent en Hij voor ons een hoopvolle toekomst voor ogen heeft. Chesron vertelt: "Ik heb zoveel momenten in het leven dat ik God kan danken voor wie Hij is en wat Hij mij geeft. Hij geeft elke dag weer hoop en Hij heeft mij laten zien dat ik samen met Hem de wereld aankan'.

Deze mooie teksten heeft Chesron gecombineerd met een kleurrijk arrangement van smaakvolle gitaren, synths en een stoer pop-jasje tot een heerlijk nummer met een positieve boodschap. "Ja ik leef, leef in overvloed - Mijn hoop is God, en mijn God is altijd goed - Niets wat mij stopt, ik ren mijn toekomst tegemoet - Niets houdt mij nog tegen: Ja ik leef!".

Het lijkt er op dat dit nog maar het begin is van een hoop mooie muziek die Chesron gaat uitbrengen, maar voor nu kunnen we genieten van het vrolijkste nummer van het moment: LEEF!

Datum: 30 juni 2019
Auteur: Jochebed Neuteboom
Foto: Inspire Records
Website: http://www.inspire-records.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: