MENU
Break Free Worship brengt een nieuwe EP uit

Break Free Worship brengt een nieuwe EP uit

10 sep

Break Free Worship (BFW) gaat in de loop van 2020 een eerste EP uitbrengen. Nadat ze de door de EO georganiseerde wedstrijd ‘Beste kerkband van Nederland’ wonnen in 2017 zijn er veel deuren geopend. Al lange tijd zijn ze bezig met het schrijven van nummers en ze kunnen niet wachten om deze te delen! Het proces van schrijven, arrangeren en opnemen is momenteel in volle gang. Om de EP mogelijk te maken willen zij jullie graag betrekken bij de productie. Maar wat kun je nu eigenlijk verwachten?

Wat is kenmerkend aan deze EP?
BFW wijkt af van de standaard paden die we ongemerkt door de jaren in worship hebben gecreëerd. Het kan zijn dat het niet is wat je gewend bent, en zelfs misschien even wennen, maar dit is wie zij zijn. Een dragend geluid, niet braaf, uitdagend, sferisch en ook strak, met rauwe randjes en soms zelfs een tikkeltje gewaagd.

In de teksten strekt BFW zich uit naar de Heilige Geest. “Hij is degene die ons iedere dag leidt en vervult met alles wat we nodig hebben. Eén ontmoeting met hem en je leven is veranderd. Wij verlangen dat iedereen die de muziek hoort en een stukje meer van God mag ervaren en de relatie met Hem versterkt. Echt een één op één moment met God.”
BFW heeft een hart voor Nederland. Ze geloven dat dit land een vooruitstrevend land zal zijn in aanbidding. Daarom heeft BFW er bewust voor gekozen om alle liederen Nederlandstalig te schrijven. “Het is de taal waar wij mee opgegroeid zijn en ons het beste in kunnen identificeren en kunnen reflecteren naar God. We zien zo’n verlangen in verschillende kerken naar Nederlandstalig muziek en we hopen met deze EP ook zo veel mogelijk mensen in Nederland te kunnen bereiken.”

Crowdfunding
Om de EP mogelijk te maken heeft Break Free Worship financiële steun nodig. Het maken van een EP is een kostbaar project in tijd, geld en middelen. Daarom vraagt BFW om te helpen deze EP mogelijk te maken!
Op 26 augustus is een crowdfunding project gestart waarbij je kan doneren en hele leuke tegenprestaties kan ontvangen! De tegenprestaties zijn bedacht aan de hand van de kwaliteiten van de bandleden, bijvoorbeeld een whisky proeverij, jouw eigen lied opnemen in een studio, een wielren-dag, een social media workshop en meer! Dubbele winst dus!

Wil jij BFW steunen en bijdragen aan het slagen van de crowdfunding? Kijk dan op: http://bit.ly/BFW-EP2020-crowdfunding

Datum: 10 september 2019
Auteur: Break Free Worship - Wendy Molengraaf
Foto: Claudia Verloop Fotografie
Website: http://www.breakfreeworship.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: