MENU
Nieuw uitdeelmateriaal voor Kerst 2019

Nieuw uitdeelmateriaal voor Kerst 2019

11 dec

De nieuwe uitgave van het minimagazine Leven.nu voor Kerst 2019 is beschikbaar. Een piepklein en handzaam miniboekje (7,4 x 9,8 cm) met korte teksten over de vrede die God geeft. Met het evangelie in een notendop. Geschikt om uit te delen op straat rond de Kerstdagen of tijdens een kerkdienst. Gemakkelijk in jas- of broekzak te stoppen. Ook handig om samen met kerstkaarten te versturen of in een kerstpakket te doen. Meer informatie op www.erismeer.nl. Ook zijn er kaarten, boekenleggers, posters, rollup-banners en meer producten verkrijgbaar rond hetzelfde thema.

Bestellen kan via de webwinkel: www.erismeer.nl Daar zijn ook kaarten, boekenleggers, posters, rollup-banners en meer producten verkrijgbaar rond hetzelfde thema.

Leven.nu heeft zijn wortels in Uitgeverij Medema, waar het in 2003 verscheen als een vierkant magazine met interviews, artikelen en een knutselpagina. Het magazine werd besteld door individuele christenen en allerlei kerken, die het voornamelijk gebruikten voor huis-aan-huisverspreiding, maar daarnaast ook voor kerkdiensten of markten.

Meer informatie op: www.erismeer.nl
Ook zijn er kaarten, boekenleggers, posters,
rollup-banners en meer producten verkrijgbaar
rond hetzelfde thema.


In 2009, toen Uitgeverij Medema ophield als zelfstandige uitgeverij, werd Leven.nu door ons opgepakt vanuit ons familiebedrijfje AmpsenDesign, samen met het bestaande redactieteam, dat in de jaren erna regelmatig van samenstelling veranderde.
In de laatste jaren liepen de oplages gestaag terug, vooral door het steeds toenemende aantal brievenbusstickers, en moest de keuze gemaakt worden: óf helemaal stoppen óf met een andere uitvoering komen. Voor het laatste is gekozen: vorig jaar is Leven.nu in een kleinere uitvoering verschenen en de inhoud is compacter. Het miniboekje wordt nog steeds door velen huis aan huis verspreid, en is vooral geschikt om uit te delen tijdens een kerstdienst of -markt, toe te voegen aan een kerstpakket, of mee te sturen met een kerstkaart.

De reacties van de mensen die het boekje bestellen, zijn positief en bemoedigend. Tal van kerken en gemeenten gebruiken het voor hun kerkdiensten of kerstacties. Vorig jaar zijn er meer dan 90.000 ex. verzonden. Ook van het Paasnummer werden dit voorjaar vele tienduizenden exemplaren besteld.

Vorig jaar zijn er meer dan 90.000 ex. verzonden.
Ook van het Paasnummer werden dit voorjaar vele
tienduizenden exemplaren besteld.


Doeboekje
Daarnaast hebben we ook een doeboekje gemaakt voor kinderen. Een boekje met knutsels, puzzels en kleurplaten Het Bijbelse thema Kerst is uitgewerkt in korte verhaaltjes. Geschikt voor clubwerk, zondagsscholen, kerk en in het gezin.

Bestellen kan via de webwinkel: www.erismeer.nl Daar zijn ook kaarten, boekenleggers, posters, rollup-banners en meer producten verkrijgbaar rond hetzelfde thema.

Datum: 11 december 2019
Auteur: Redactie Christelijknieuws
Website: http://www.erismeer.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: