MENU
Christelijke magazine Jente wordt Sestra mama

Christelijke magazine Jente wordt Sestra mama

28 nov

Dit weekend verschijnt de nieuwe Jente. Sinds 2012 maakt de redactie met veel plezier dit christelijke magazine over geloofsopvoeding. En nu is het tijd voor een restyling! Jente wordt vanaf januari 2020 Sestra mama: het eerste christelijke blad dat zich specifiek richt op moeders. Een tijdschrift over moederschap, opvoeding, geloof, werk en plezier.

Sestra mama gelooft dat je als moeder niet alleen moeder bent, maar zoveel meer. Je bent gemaakt als vrouw, met diverse rollen. Ballen die je hooghoudt en soms laat vallen. Je wilt graag het goede doen, van betekenis zijn, je kinderen bewust opvoeden, maar ook af en toe tijd voor jezelf en je relaties hebben. Geloofsopvoeding was een belangrijk item in Jente en blijft dat ook in Sestra mama. En we blijven zeker ook aan de vaders denken! Opvoeden doe je tenslotte samen.

Het nieuwe magazine wordt een stuk dikker en verschijnt twee keer per jaar. Abonnees krijgen daarnaast ook de twee Sestra magazines die jaarlijks verschijnen. Er is gekozen voor een nieuw tijdschrift om een aantal redenen: de groei van Jente stagneert al een aantal jaren. Met deze wijziging hopen we weer te kunnen groeien. Daarnaast geven veel lezers aan vaak geen tijd te hebben om zes keer per jaar Jente te lezen of vinden zij het magazine te specifiek. Met de feedback die we onder andere uit enquêtes en panelavonden hebben ontvangen, zijn we aan de slag gegaan en werken we op dit moment hard aan een prachtig nieuw magazine.

Sestra mama wordt onderdeel van uitgeverij Sestra (een merk binnen uitgeverij Royal Jongbloed) en de vrouwencommunity sestra.nl die al tien jaar bestaat: een plek voor christelijke vrouwen waar we met elkaar ontdekken wat geloof voor ons dagelijks leven betekent.

Datum: 28 november 2019
Auteur: Eline Hoogenboom
Foto: Royal Jongbloed
Website: http://www.sestra.nl/mama

Dit artikel delen:

Meer nieuws: