MENU
Hillsong London naar Strandheem Festival

Hillsong London naar Strandheem Festival

24 jan

Het Strandheem Festival groeit. En hoe! Niet alleen het publiek weet dit vierdaagse festival massaal te vinden; ook artiesten uit binnen- en buitenland komen inmiddels graag naar het evenement bij Strandheem. Dit jaar belooft de grootste line-up in haar bestaan te worden. Na eerder al de Amerikaan Paul Baloche en de Nederlandse Kees Kraayenoord, Mozaiek Worship, Sela en Trinity bekend te hebben gemaakt, komt het festival nu met een nieuwe klapper. Duizenden bezoekers gaan Hillsong London verwelkomen op vrijdag 22 mei 2020.

Met het boeken van Hillsong Londen heeft het Strandheem Festival een van de toonaangevende Europese worship bands te pakken. Als muziekteam is Hillsong London verbonden aan hun eigen stad, maar de afgelopen jaren reist het gezelschap ook over de grenzen.

Hillsong London is een aanbiddingsteam met een impact die ver buiten de grenzen van het Verenigd Koninkrijk reikt. Het team bracht eerder albums uit als ‘Shout God’s Fame’, ‘Jesus Is’ en ‘Hail To The King’, maar werkte ook mee aan Hillsong Worship albums als ‘A Beautiful Exchange’ en ‘Glorious Ruins’.
Een avond met Hillsong London betekent daarom een avond met de muziek van Hillsong die wereldwijd bekend is, zoals ‘I Give You My Heart’, ‘Cornerstone’ en ‘Mighty To Save’.

Hillsong is een begrip geworden. Kerken over de hele wereld, liederen die door miljoenen gezongen worden en aanbiddingsteams die met een inspirerende passie telkens nieuwe muziek brengen. Het is bijzonder hoe iets wat ooit in een kleine gemeente in Australië begon, nu wortel geschoten heeft over de hele wereld. Hillsong London is daarvan één van de meest actieve gemeenten. Het aanbiddingsteam staat in Engeland onder leiding van Reuben Morgan maar treedt internationaal op in wisselende samenstellingen.

Het Strandheem Festival wordt ieder jaar georganiseerd in het Hemelvaartsweekend. Op het grote, gezellige festivalterrein staan vele tenten en er worden doorlopend activiteiten gehouden, zoals gospel-/praise diensten, concerten, gezinsdiensten, een jongerenprogramma (Uwave), workshops, seminars en diverse kinderactiviteiten. Het afgelopen jaar bezochten duizenden mensen het festival.
Meer informatie is te vinden op www.strandheemfestival.nl.

De toegang tot het festival is gratis, alleen voor de concertavonden op vrijdag (Hillsong London) en zaterdag (Baloche, Kees Kraayenoord en Moziek Worship) in de grote tent wordt entree gevraagd. De verwachting is dat deze avonden weer helemaal uitverkocht zullen raken, het advies is niet te lang te wachten met reserveren.

Datum: 24 januari 2020
Auteur: Leon van Steensel
Foto: Hillsong Londen
Website: http://www.strandheemfestival.nl

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

3 oktober 2021 Matt Redman naar Strandheem Festival 2022

Meer nieuws: