MENU
Avondvullend concert Worship Central in Zwolle

Avondvullend concert Worship Central in Zwolle

04 maa

Als de kerk een levende, actieve cultuur van aanbidding heeft, zou de wereld om haar heen dan nog hetzelfde blijven? Met die vraag begon jaren geleden in Groot-Brittannie Worship Central; een beweging die er op gericht is om aanbidding centraal te stellen en houden in lokale kerken.

Onder leiding van aanbiddingsleider Tim Hughes en later anderen groeide het team en werd ze ook actief in andere landen met cursussen en concerten. Op 1 mei komt het Britse aanbiddingsteam van Worship Central naar Nederland voor een avondvullend concert in Zwolle. Op 30 april is het bovendien onderdeel van het Crown Festival in Hardinxveld-Giessendam.

Worship Central uit het Britse Birmingham heeft sinds 2006 honderdduizenden geinspireerd en onderwezen met telkens hetzelfde doel: aanbiddingsteams ondersteunen en onderwijzen over het belang van hun taak in de kerk. Het team is ook actief als worship band. Met centrale figuren als Luke & Anna Hellebronth ontstonden door de jaren heen liederen voor de kerk van vandaag, zoals ‘Spirit Break Out’ en het recente ‘Stir A Passion’. Het afgelopen jaar gaf de groep een aanbiddingsconcert op de Pinksterconferentie van stichting Opwekking en stond het team op het Strandheem Festival.

Met het concert op 1 mei 2020 in de Verrijzeniskerk in Zwolle verzorgt Worship Central niet alleen een inspirerende aanbiddingsavond, maar laat ze ook verschillende liederen horen die de afgelopen periode zijn ontstaan in de beweging. Luke & Anna Hellebronth presenteerden hun album ‘Motions of Mercy’ en de Worship Central albums ‘Mercy Road’ en ‘Stir A Passion’ leverden ook nieuwe liederen die nu hun weg vinden in kerken.

Een avond met Worship Central is een avond met internationale, gepassioneerde aanbiddingsleiders die een heldere visie hebben – en muziek die zich nu snel verspreidt in Europa. Een avond met bekende en nieuwe songs en de gelegenheid om met nieuwe inspiratie de aanbidding in de eigen kerk te voeden. Zorg dat je er bij bent!

Kaarten voor Worship Central in Zwolle zijn verkrijgbaar via Events For Christ: www.eventsforchrist.nl of tel. 0297-237172. Op de website is ook de informatie te vinden over het optreden van Worship Central op het Crown Festival in Hardinxveld-Giessendam op 30 april.

Datum: 4 maart 2020
Auteur: Events4Christ
Website: http://www.eventsforchrist.nl/

Dit artikel delen:

Meer nieuws: