MENU
De Logos Hope komt naar Scheveningen

De Logos Hope komt naar Scheveningen

02 maa

Van 26 augustus tot 15 september ligt de Logos Hope, het schip van Operatie Mobilisatie, in de haven van Scheveningen. Iedereen is welkom aan boord voor inspirerende conferenties en evenementen, concerten en rondleidingen.

Sinds 1970 hebben de schepen van OM (voorheen Logos, Doulos en Logos II) al 500 havens aangedaan in meer dan 150 landen. De schepen zijn twee tot vier weken in elke haven om het goede nieuws van Jezus te brengen aan hen die weinig tot geen kans hebben over Jezus te horen. Jaarlijks komen er gemiddeld één miljoen bezoekers aan boord!

'Het is ongelooflijk wat er wordt bereikt tijdens een kort bezoek van het schip aan een land. Dit soort impact zou normaal gesproken jaren duren.'
ANNE VAN DER BIJL

Dagelijks worden er rondleidingen gegeven op het schip en zijn er inspirerende conferenties en evenementen, muziek- en theaterprogramma’s voor allerlei doelgroepen. In veel landen is de grote boekenmarkt een echte trekpleister. Door de betaalbare Christelijke en educatieve boeken krijgen mensen de kans zich verder te ontwikkelen en meer te leren over Jezus.

Ook gaan er dagelijks teams naar scholen, ziekenhuizen, gevangenissen en andere instellingen om waar nodig praktische hulp te verlenen en de mensen te vertellen over de liefde van Jezus. Alles wat er aan boord en aan wal wordt gedaan door de bemanning, komt voort uit het verlangen het Evangelie voor iedereen toegankelijk te maken. Er wordt altijd nauw samen gewerkt met lokale kerken en organisaties die na het vertrek van het schip de mensen verder helpen te groeien in hun geloof en hen leren hoe zij het goede nieuws weer door kunnen vertellen. Zo ontstaan er in elke haven, in elk land, steeds weer nieuwe communities van volgelingen van Jezus.

Datum: 2 maart 2020
Auteur: Operatie Mobilisatie
Foto: Operatie Mobilisatie
Website: http://www.operatiemobilisatie.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: