MENU
Twintigste seizoen van Het Familiediner

Twintigste seizoen van Het Familiediner

17 maa

De Evangelische Omroep start op maandag 27 april met een splinternieuw seizoen van ‘Het Familiediner’. Het is het twintigste seizoen van het befaamde EO-programma. Presentator Bert van Leeuwen gaat opnieuw op pad om familieleden met een verstoorde relatie te inspireren een stap te zetten naar verzoening. Doen de familieleden de deur open voor Bert en zijn ze bereid om elkaar te vergeven? Wie stapt er dit seizoen uit de limousine?

Ook in dit twintigste seizoen van ‘Het Familiediner’ zet EO-presentator Bert van Leeuwen alles op alles om samen met een familielid of vriend(in) een beschadigde familieband te herstellen: “Na al die jaren blijft het bijzonder om een programma te mogen maken dat veel meer is dan alleen maar een televisieprogramma. Soms frustrerend, maar vaak ook zeer dankbaar als het lukt om vastgelopen situaties weer vlot te trekken.”

Het twintigste seizoen
In het komende seizoen is te zien hoe hoogoplopende ruzies kunnen zorgen voor een jarenlange verwijdering. Van het verkeerd ophangen van een nieuwe afzuigkap tot aan een ruzie die is ontstaan na een crematie van een ouder. Ook de 9-jarige Suus zocht contact met het programma om haar moeder en tante de kans te geven een punt achter hun ruzie te zetten. Bert van Leeuwen probeert alle deelnemende families afzonderlijk weer aan één tafel te krijgen. Zouden ze elkaar kunnen vergeven?

Let op: op maandag 4 mei is er geen aflevering van Het Familiediner. De tweede aflevering is te zien op maandag 11 mei.

Datum: 17 maart 2020
Auteur: Evangelische Omroep - Lisa van Slooten
Website: http://www.eo.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: