Wycliffe bijbelvertalers vragen gebed

Wycliffe Bijbelvertalers roept iedereen op om te bidden voor het Bijbelvertaalwerk, juist nu het Coronavirus over deze wereld gaat. We weten niet wat er nog gaat komen. God staat – ook nu! – boven alles. Laten we met elkaar God bidden en danken. Het gebed is erg belangrijk!

– Bid dat veel meer mensen hun vertrouwen op God zullen stellen en hoop krijgen van het lezen van de Bijbel in hun eigen taal.

– Bid voor wijsheid voor overheden en leiders op zoveel plekken. We denken hierbij ook aan partnerorganisaties wereldwijd en de vele lokale mensen die meewerken aan Bijbelvertalingen.

– Bid om wijsheid voor Wycliffe Benin. Zij waren bezig met de voorbereidingen van een grote belangrijke bijeenkomst omdat het Nieuwe Testament in de Idaasha-taal af is. Tijdens deze bijeenkomst zou het Nieuwe Testament opgedragen worden. Waarschijnlijk kan deze bijeenkomst in Benin niet doorgaan. Voor de bevolking een grote teleurstelling omdat de Idaasha-bevolking uitziet naar het Nieuwe Testament in hun eigen taal! Tegelijkertijd: we mogen danken dat de gedrukte Bijbels zijn gearriveerd!

0 Dank dat we in Goede Handen zijn. God is nabij, waar we ook zijn.

Dank voor veldmedewerkers en partnerorganisaties die beslissingen hebben genomen voor het aangezicht van God. Dank voor wijsheid daarin. Bid ook dat de gemaakte keuzes rust geven.

Gebed op het Wycliffe kantoor

Als Wycliffe kantoor zijn we gewend om elke middag met elkaar de Bijbel te lezen, te zingen en te bidden. Ondanks dat de meeste personeelsleden van Wycliffe Nederland nu thuiswerken zetten we deze gewoonte door! Elke middag ‘ontmoet’ het personeel elkaar online. We lezen, bidden en zijn stil met elkaar rondom de Bijbel.

Wycliffe Bijbelvertalers Nederland
© Henk-Jan Oudenampsen
26-03-2020
Onderwijs
https://www.wycliffe.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies