MENU
Presence LIVE komt met speciale uitzendingen rond Pasen

Presence LIVE komt met speciale uitzendingen rond Pasen

10 apr

VEENENDAAL – Presence LIVE komt met een paasspecial op Goede Vrijdag, Stille Zaterdag en Eerste Paasdag, zo maakte de presentator van het programma, Wim Hoddenbagh, bekend. “De afgelopen maand hebben wij met Presence Live hoop, bemoediging en aanbidding gebracht voor 100.000 huishoudens via onze livestreams. Ook is dit programma via Family7 uitgezonden.”

“Komend paasweekend willen we deze periode afsluiten met een bijzondere paasspecial. Zowel op Goede Vrijdag, Stille Zaterdag als Eerste Paasdag zenden we, in samenwerking met Opwekking, een muziekprogramma uit. De optredens van artiesten worden aan elkaar verbonden met korte overdenkingen”, aldus de enthousiaste voorman van Stichting Presence.

Naast de optredens van Pearl Jozefzoon, Joke Buis, Gerald Troost, Eline Bakker, Emma Julia en InSalvation, zal Ruben Flach (directeur van Stichting Opwekking) het avondmaal verzorgen in de uitzending op Goede Vrijdag. “Wij nodigen u hierbij van harte uit om deze livestream de komende paasdagen te bekijken via de Facebook- en YouTube pagina van Presence.”

De livestream zal ook te zien zijn op de kanalen van Opwekking, Events4Christ, Family7 en een aantal andere christelijke organisaties. “Wij zijn dankbaar voor deze samenwerking met zoveel partners, omdat we hierdoor aan heel Nederland, juist tijdens deze bijzondere dagen, de kracht van de eenheid van Gods kerk kunnen laten zien”, aldus Hoddenbagh.

Datum: 10 april 2020
Auteur: Presence LIVE
Foto: Presence LIVE
Website: http://www.youtube.com/presencenl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: