MENU
Anne Appelo presenteert live TikTok-programma van de EO

Anne Appelo presenteert live TikTok-programma van de EO

25 apr

Anne Appelo presenteert wekelijks het eerste TikTok-programma van de Evangelische Omroep. In de ‘TikTop5’ toont Anne via een livestream de vijf populairste TikTok-trends van die week, aan de hand van TikToks die kinderen kunnen inzenden.

Met het programma wil de EO alle kinderen van Nederland een platform geven om hun video’s bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Ook wil de omroep zo het gesprek aangaan over wat er op TikTok gebeurt. De livestream is te volgen via de live-knop op het TikTok-kanaal @NPO_ZAPP.

Voorafgaand aan de livestream zenden de volgers van het NPO Zapp-kanaal hun leukste TikTok in via Whatsapp of geven het door op de website van Zapp. Tijdens de livestream gaat Anne het gesprek aan met de kids door TikTok-dilemma’s voor te leggen en door vragen te stellen aan de kijkers. Ook worden de vijf populairste TikTok-trends getoond, die bestaan uit een selectie van de ingezonden video’s.

‘TikTop5’ is het eerste programma dat Anne voor de EO presenteert: “Ik heb heel veel zin om dit live-programma te presenteren. Het platform is erg populair momenteel, bijna alle kinderen hebben het. Hoe leuk en uniek is het dat we hun nu een beetje meer inzicht kunnen geven in de laatste trends van TikTok.” Naast haar rol als presentatrice bij onder andere Kinderen voor Kinderen, is Anne zangeres, actrice en was ze te zien in de musical The Lion King.

Over TikTok
TikTok is een social media-app waarin jongeren korte muziekvideo’s maken en delen met anderen. Dansen, playbacken en/of zingen, spelen in deze video’s een grote rol. De app is erg populair onder jongeren.

‘TikTop5’, elke vrijdag om 17.00 uur op het TikTok-kanaal van NPO Zapp

Datum: 25 april 2020
Auteur: Evangelische Omroep - Lisa van Slooten
Foto: Evangelische Omroep - Patrick Laan
Website: http://www.eo.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: