MENU
Webinar over taalgebruik en opvoeding

Webinar over taalgebruik en opvoeding

06 mei

Bond tegen vloeken en KlasseTaal organiseren een interactief webinar over taalgebruik en opvoeden. De Bond tegen vloeken nodigt u graag uit voor het webinar “Help , mijn kind vloekt!”

Misschien heeft u het ook al eens ervaren? Uw zoontje komt thuis. Hij vertelt enthousiast over zijn dag belevenissen. Plotseling spitst u uw oren. Wat zegt hij nou? Dat heeft u hem toch echt niet geleerd. Wat nu, wat is wijsheid?
Een goed gesprek is belangrijker dan ooit. Maar hoe gaat u het gesprek hierover aan met uw zoontje?

Drie experts delen graag hun kennis en ervaring met u en helpen u op weg:
• Kees Hazeleger is al jarenlang gastdocent Klassetaal in het PO. Als geen ander weet Kees de jonge kinderen mooie woorden bij te brengen.

• Sjors van der Kraan is eveneens sinds jaar en dag gastdocent KlasseTaal maar dan in het VO. Sjors deelt graag ‘woordenboeketjes’ uit. Hij weet jongeren te binden en te boeien.

• Drs. Nico van der Voet, docent Christelijke Hogeschool Ede en theoloog. Hij schrijft: “kinderen opvoeden, zoveel is een feest maar niet eenvoudig om te doen. We kunnen elkaar er wel bij helpen in de gemeente en op de christelijke school”. Op zijn website https://nicovandervoet.nl/opvoeding/ ) vindt u veel lezenwaardige artikelen.

Tijdens het webinar is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan de experts. Ook ontvangt u handige tips waarmee u direct aan de slag kunt.

Onder de deelnemers wordt het boekje ‘Pa, wees een vent!’ verloot. Nico beschrijft hierin zijn kijk op opvoeden.

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

10 juni 2011 Acties scholen Staphorst leveren recordbedrag op

Meer nieuws: