MENU
Job en Thessa maakten hoopvol dans- en mimestuk voor online kerkdiensten

Job en Thessa maakten hoopvol dans- en mimestuk voor online kerkdiensten

12 mei

Voor uw online diensten met Hemelvaart en Pinksteren heeft het dans- en mime duo It’s Moving (Job en Thessa) het stuk ‘Hoop’ geschreven. ‘Hoop’ gaat over het aanbidden van God in ons lijden. Over Zijn nabijheid, de vervulling met Zijn Geest, onze Trooster.

Samenkomsten zullen voorlopig vast alleen online plaatsvinden. Veel kerkelijke gemeenten zorgen voor beeld- en geluidsmateriaal voor hun leden, om juist in deze onzekere tijden met God en elkaar verbonden te blijven. Wilt u iets wat feestelijk, eigentijds en onderscheidend is toevoegen aan uw dienst? Aansprekend voor alle doelgroepen en speciaal de jongere mensen in de gemeente?
It’s Moving wil hoop brengen in gevangenissen, op scholen, conferenties en in kerken. Juist in deze tijd van sociale distantie wil It’s Moving door beelden Gods liefde dichtbij de mensen brengen.

Het dans- en mimestuk ‘Hoop’ duurt ongeveer 4 minuten, en is eenvoudig te streamen. Beelden en geluid zijn van professionele kwaliteit en worden verzorgd door Mighty Impulse Media.

Brengt u ‘Hoop’ in een van de diensten van uw gemeente in deze bijzondere tijd? U kunt het filmbestand aanschaffen door contact op te nemen met Job of Thessa van It’s Moving – www.itsmoving.nl
info@itsmoving.nl. Het filmbestand kan aangeschaft worden voor €25,- (excl. 21% btw).

Job van der Wal
Job van der Wal is een van Nederlands bekendste mime-artiesten, en werkt vanuit zijn bedrijf Mighty Impulse Movement. Hij studeerde aan het Conservatory of Physical Theatre in Pasadena. Hij is een veelzijdige bewegingskunstenaar. Je kunt hem ontmoeten als dansdocent, mimedocent, danser, mimespeler, acteur, model en communicatietrainer. Hij werkt als regisseur, choreograaf en treed op in eigen shows met zowel groeps- als solostukken. Hij heeft een passie voor de bewegingskunsten en het brengen van het licht van Christus in een gebroken wereld.

Thessa Koops
Thessa Koops werkt inmiddels al 15 jaar als mimespeler. Daarnaast doet Thessa niets liever dan dansen en ze is dan ook bijna dagelijks in de dansschool te vinden. Verhalen vertellen is haar grote passie, het liefst zonder woorden. Daarbij is bijbel haar grote inspiratiebron waarin ze de personages zo dicht mogelijk bij de kijker brengt. Altijd vanuit de intentie om Gods Liefde zichtbaar en tastbaar te maken. Thessa traint mimespelers, heeft deelgenomen aan verschillende tours van Migthy Impuls Movement en speelt in verschillende (dans)producties.

Datum: 12 mei 2020
Foto: Its Moving
Website: http://www.itsmoving.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: