MENU
Grootste Christelijke outlet winkel van Nederland opent haar deuren

Grootste Christelijke outlet winkel van Nederland opent haar deuren

30 jun

Onlangs opende de Christian Outlet Store voor het eerst haar digitale deuren op christianoutlet.nl. De winkel is een initiatief van het in Gendringen gevestigde bedrijf Bijbeltekst.com. De oplettende lezer zal het opvallen dat het hier niet om een nieuwkomer gaat, maar om een nieuw initiatief van een reeds gevestigd bedrijf. Zo is Bijbeltekst.com ook de eigenaar van o.a. 316 Europe en Yssa.

Zoals ieder jaar zouden zij ook dit jaar weer diverse verkoopstands bemannen, zoals o.a. de lectuurtent bij de Opwekkingsconferentie. Hiervoor waren begin dit jaar weer grote voorraden ingekocht, totdat het corona virus plotseling toesloeg en alle evenementen werden geannuleerd. Grote hoeveelheden met voorraad bleven onverkocht in het magazijn staan, wat een behoorlijke financiŽle strop betekende. Hieruit werd het initiatief geboren om een Christelijke outlet te beginnen waar de onverkochte voorraad alsnog kan worden aangeboden. Begin deze maand is de website online gegaan met enkele honderden artikelen. In de komende weken en maanden blijven hier artikelen aan worden toegevoegd, zolang de voorraad strekt.

Naast de webwinkel is nu ook de stap gezet om fysiek de deuren te openen voor het winkelend publiek, daar waar deze ruimte tot voor kort alleen werd gebruikt als magazijn voor de distributie naar de Christelijke boekhandels. Met ruim 500 m2 is dit opslag de grootste Christelijke winkel van Nederland, gelegen in het hartje van de Achterhoek, met letterlijk duizenden Christelijke producten direct op voorraad.

De webshop kan bezocht worden op www.christianoutlet.nl en voor een persoonlijk bezoek kun je winkel vinden aan de Grotestraat 6, 7081 CE te Gendringen.

Datum: 30 juni 2020
Website: https://christianoutlet.nl/

Dit artikel delen:

Meer nieuws: