MENU
DreamCenter geeft loopbaanadvies vanuit christelijk perspectief

DreamCenter geeft loopbaanadvies vanuit christelijk perspectief

09 jul

Overheidssubsidie 'Ontwikkeladvies 2020' binnenkort beschikbaar voor iedereen. DreamCenter Loopbaanbegeleiding is een praktijk voor Loopbaanbegeleiding en werkt vanuit Christelijk perspectief.

Subsidie beschikbaar voor iedereen
Binnen enkele weken komt iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt in aanmerking voor de subsidie 'Ontwikkeladvies'. Dat zijn dus zowel:
- mensen die (nog) aan het werk zijn,
- inclusief zzp’ers en zelfstandig ondernemers,
- als mensen die geen werk meer hebben.

De ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door. In de vormgeving van de regeling wordt zoveel mogelijk aangesloten bij de in januari 2020 geëindigde Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies voor 45-plussers.

Zicht krijgen op mogelijkheden en kansen
Minister Koolmees is blij dat mensen vanaf deze zomer al aan de slag kunnen met een loopbaanadviseur: “Het is heel belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan doen. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is.”

Tot het eind van dit jaar kunnen er 20.000 ontwikkeladviezen worden uitgevoerd. Gezien het belang van goede informatie over iemands kansen op de huidige onzekere arbeidsmarkt, zal een arbeidsmarktscan onderdeel zijn van het ontwikkeladvies. Als jij in één van bovengenoemde groepen valt, kan je dus gratis loopbaanadvies krijgen van een loopbaanadviseur.

DreamCenter Loopbaanbegeleiding
DreamCenter Loopbaanbegeleiding is gevestigd in Nijkerk. Peter Paas, loopbaanadviseur en oprichter van DreamCenter is blij dat dit jaar de subsidie weer beschikbaar is. Zeker in deze Corona periode. "Als loopbaancoach heb ik te maken met veel verschillende mensen en beroepssectoren. Mijn motto is: Er is meer mogelijk dan je denkt. Zéker vanuit Christelijk perspectief. Dat kan ik vanuit mijn jarenlange ervaring in dit vakgebied laten zien."

Lees meer over de voorwaarden en werkwijze bij DreamCenter Loopbaanbegeleiding, bezoek dan de website via de link hieronder.

Datum: 9 juli 2020
Auteur: Peter Paas
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: https://www.dcloopbaanbegeleiding.nl/

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

20 november 2020 Opnieuw gratis loopbaanadvies vanuit christelijk perspectief

Meer nieuws: