MENU
Vakantie Bijbelleesbingo

Vakantie Bijbelleesbingo

13 jul

Elke dag lezen is goed voor je. Als je elke dag 10 minuten leest, leer je in een jaar 1000 nieuwe woorden. Om ook in de zomervakantie lezen te stimuleren zijn er allerlei initiatieven zoals leesplannen en bingo’s. Kinderbijbels.nl sluit hierbij aan en komt deze zomer met de Vakantie Bijbelleesbingo.

Op de bingokaart staan allerlei suggesties om samen uit de (kinder)bijbel te lezen. Met deze Bijbelleesbingo hoopt Kinderbijbels.nl niet alleen het lezen te stimuleren, maar ook gezinnen te inspireren om samen uit de Bijbel te lezen en zo mooie gezinsmomenten en herinneringen te creëren.

Hoe werkt het?
1. Download de bingokaart op: kinderbijbels.nl
2. Lees samen uit de Bijbel. In een tent, in de natuur, of als het warm is met je voeten in het water.
3. Streep zo alle verschillende manieren om uit de Bijbel te lezen af op jullie bingokaart.
4. Alles afgestreept? Maak dan een leuke/ludieke foto van jullie bingokaart en een manier waarop jullie aan het lezen zijn.
5. Stuur deze voor 1 september op naar info@arkmission.nl en maak kans op het Grote Bijbel Zoekboek van Marijke ten Cate (NBG).

De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld en zal ook gepubliceerd worden. Succes met de actie!

Over Kinderbijbels.nl
De site Kinderbijbels.nl is een platform dat helpt in de zoektocht naar een kinderbijbel die past bij jou. Van alle beschikbare kinderbijbels van verschillende uitgeverijen staat er een objectieve bespreking op deze site. Als je een kinderbijbel zoekt en wil vergelijken ben je hier dus aan het goede adres. Daarnaast wil Kinderbijbels.nl (groot)ouders inspireren in het samen Bijbellezen en het doorvertellen van de Bijbelverhalen.

Kinderbijbels.nl is een initiatief van Ark Mission. Deze stichting gelooft dat het verhaal van de Bijbel hét verhaal van liefde, hoop, en vergeving is en zet zich in om dit verhaal door te geven.

Datum: 13 juli 2020
Auteur: ArkMission - Dirk-Pieter Schalkwijk
Website: http://www.kinderbijbels.nl

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

8 oktober 2010 Teller website kinderbijbels op 100

Meer nieuws: