MENU
Kunnen we wel Kerst vieren dit jaar

Kunnen we wel Kerst vieren dit jaar

13 jul

We leven in onzekere tijden en weten nog niet hoe de komende periode er uit gaat zien. Krijgen we steeds meer vrijheden, of gaan we weer terug naar een lockdown? Wie zal het zeggen! En dat roept bij u wellicht de vraag op: Hoe viert u Kerst dit jaar? Kerst voor jou! levert een oplossing voor alle mogelijke scenario’s.

U kunt met de opzet van 2020 Kerst vieren in kleine kringen en in grote groepen. Met Kerst voor jou! bieden we dit jaar ook tools om met elkaar naar Kerst toe te leven. Het idee is dat, er voor dat het Kerst is, avonden worden georganiseerd waar u met elkaar kunt toeleven naar Kerst aan de hand van leuke activiteiten.

Tijdens Kerst heeft u tools om een dienst in te richten zoals u dat wil en zover de richtlijnen het toestaan. Wordt het een dienst met uw gemeente, een thuisdienst of wordt het een online dienst? Kerst voor jou! helpt u graag!

Is het niet geweldig, dat u met uw vrienden, familie of buren naar Kerst kan toeleven en ook Kerst in deze groepen kunt vieren, maar ook als kerk of gemeente! Kerst voor jou! heeft handvatten beschikbaar om de komende Kerst weer tot een geweldig feest te maken. Kijk op kerstvoorjou.nl voor de mogelijkheden.

Kerst voor jou!
Kerst voor jou! is een initiatief van Jesus.net, NEEMA, Houses Of Love en Ark Mission. Samen hebben wij het streven om Kerst voor het eerst of opnieuw dicht bij de mensen te brengen en het verhaal van de Bijbel en de geboorte van Jezus te vertellen.

Kerst voor jou! wil met de toolbox (beschikbaar vanaf september) kerken helpen een toegankelijke dienst te organiseren juist voor mensen die niet gewend zijn naar de kerk te gaan. Met het oog op komende kerst activeren we in het programma ook gemeenteleden om actief mensen in hun omgeving uit te nodigen.

Datum: 13 juli 2020
Auteur: ArkMission - Dirk-Pieter Schalkwijk
Foto: ArkMission
Website: http://www.kerstvoorjou.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: