MENU
Start nieuw studiejaar Evangelisch College

Start nieuw studiejaar Evangelisch College

28 aug

In september start het nieuwe collegejaar van het Evangelisch College. De in Zwijndrecht gevestigde onderwijsinstelling voor christelijk deeltijdonderwijs is er klaar voor om huidige en nieuwe studenten weer, geheel coronaproof, te ontvangen.

De lessen gaan weer zoveel mogelijk klassikaal van start. Er zijn protocollen opgesteld, de leslocaties zijn ingericht op de anderhalve meter afstand en waar nodig is uitgeweken naar een grotere leslocatie. Voor wie de lessen (nog) niet willen of kunnen bijwonen zijn er online mogelijkheden.

Nieuw: traject Gods Koninkrijk en de Heilige Geest
Nieuw dit collegejaar is het Traject Gods Koninkrijk en de Heilige Geest, ontstaan vanuit een unieke samenwerking tussen het Evangelisch College, New Wine, Evangelisch Werkverband, Vineyard Benelux, RafaŽl Nederland en Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten. In dit tweejarig studietraject wordt een stevige theologische basis gelegd vanuit de charismatische theologie van het Koninkrijk ťn worden studenten praktisch toegerust voor een leidinggevende taak in de gemeente. Op 8 september wordt er begonnen met een (online) introductie, waarna de lessen in november zullen starten op de leslocaties in Amersfoort, Meppel en Zwijndrecht. Ruim 40 studenten hebben zich hier inmiddels voor aangemeld.

Proeflessen ETS-Bijbelcursus
De ETS-Bijbelcursus is met jaarlijks ruim 1200 cursisten de meest gevolgde cursus van het Evangelisch College. In deze cursus gaan cursisten in vier jaar tijd de hele Bijbel door. De cursus wordt aangeboden op 55 leslocaties en via het Afstandsonderwijs. In september zijn de lessen ter kennismaking gratis toegankelijk. Aanmelden hiervoor kan via de website.

Evangelisch College
Het Evangelisch College biedt (deeltijd)opleidingen en cursussen voor volwassenen op het gebied van de Bijbel, Theologie, Missionair Werk, Pastoraat, Jongerenwerk, Prediking en Leiderschap. Verspreid over ruim 65 leslocaties in Nederland volgen jaarlijks ruim 2000 christenen een opleiding of cursus bij het Evangelisch College.

Datum: 28 augustus 2020
Auteur: Evangelisch college - Marielle Blom
Foto: Evangelisch college
Website: http://www.evangelisch-college.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: