MENU
CRR komt in actie na de allesverwoestende branden in kamp Moria

CRR komt in actie na de allesverwoestende branden in kamp Moria

10 sep

De vrijwilligers van stichting CRR kopen de eerste levensbehoeften inmiddels al lokaal in, denk aan water en fruit. Daarnaast gaan we zo snel als mogelijk een hulptransport organiseren om te voorzien in de basisbehoefte, om de gaten te vullen die er zijn en blijven. Ook na het schakelen van de overheid en internationale hulporganisaties.

De afgelopen nacht zijn er meerdere branden en rellen geweest, bewoners van Moria zijn massaal op de vlucht geslagen, het kamp is grotendeels afgebrand. Wat een drama... Heel veel daklozen, op straat de nacht doorgebracht, alles kwijt..
We hopen en bidden dat het aantal slachtoffers beperkt blijft. Verschrikkelijk, wat een catastrofe!
Moria is afgebrand, opnieuw zijn deze mensen alles kwijt geraakt.
Hiervoor is geld nodig. Heel veel geld.

De stichting CRR heeft ten doel: vluchtelingen waar ook ter wereld een helpende hand te bieden en het leven van iedere vluchteling aangenamer te maken zodat zij zo humaan mogelijk kunnen leven, dit-alles vanuit een positieve christelijke levensovertuiging.

Op Lesbos is een groot aantal vluchtelingen uit het Midden Oosten en Afrika. Zij verblijven al maanden op Lesbos in een vluchtelingenkamp. Ze wachten totdat hun asielaanvraag is behandeld. Het wachten duurt lang en hun situatie is schrijnend.

Datum: 10 september 2020
Auteur: CRR
Foto: Schermafdruk video
Website: https://www.christianrefugeerelief.com

Dit artikel delen:

Meer nieuws: