MENU
Twee nieuwe miniboekjes voor Kerst

Twee nieuwe miniboekjes voor Kerst

19 nov

Het evangelie in een notendop. Een mooie manier om met Kerst het goede nieuws te verspreiden. Deze piepkleine en handzame foldertjes zijn geschikt om uit te delen, weg te geven of te gebruiken tijdens een kerstdienst. Ze zijn ook handig te versturen samen met bijvoorbeeld een kerstkaart of een kerstpakket.

Deze miniboekjes zijn gemakkelijk in jas- of broekzak te stoppen. Geschikt om uit te delen op straat of tijdens een kerkdienst. Ook handig om te versturen of bij een kerstkaart te voegen. Een mooie manier om het evangelie door te geven! Via de webwinkel www.erismeer.nl kun je de boekjes bestellen.

Miniboekje voor volwassenen
Kerst-uitgave van leven.nu: een piepklein en handzaam miniboekje (7,5 x 10 cm) met korte teksten over Xmas - What's in the Name? Een foldertje met 16 pagina's. Met het evangelie in een notendop.

Miniboekje voor kinderen
Kersteditie van leven.nu speciaal voor kinderen: een piepklein miniboekje. Met tekeningen en een eenvoudige uitleg van de dagen rond Kerst en de betekenis. Met het evangelie in een notendop. Een foldertje met 16 pagina's. Dit miniboekje legt kinderen uit wat Kerst is en waarom we dit feest vieren. Achterin staat een korte uitleg van het evangelie. Het boekje is geschikt voor kinderwerk en basisscholen.

Doeboekje Kerst
Een boekje met knutsels, puzzels en kleurplaten voor kinderen. De geschiedenis van de geboorte van Christus is uitgewerkt in korte verhaaltjes. Geschikt voor club, zondagsschool, kerk en gezin.

Boekenleggers, kaarten en posters
Naast de twee nieuwe miniboekje zijn er ook boekenleggers, ansichtkaarten, posters en roll-up banners rond hetzelfde thema beschikbaar. Uitdeelmateriaal dat ook geschikt is voor kinderen en clubwerk.

Web
Via de webwinkel www.erismeer.nl kun je bestellen. Daar vind je meer kleine boodschappers over het goede nieuws.

Leven.nu is een uitgave die met Kerst en Pasen verschijnt. Daarnaast is er de gelijknamige website www.leven.nu, met meer informatie over het evangelie en getuigenissen van mensen die God hebben leren kennen.

Datum: 19 november 2020
Auteur: Redactie Christelijknieuws
Website: http://www.erismeer.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: