MENU
Woord en Daad organiseert de Week van de Duurzaamheid

Woord en Daad organiseert de Week van de Duurzaamheid

17 sep

Van D.V. 5 t/m 10 oktober 2020 organiseert Woord en Daad de Week van de Duurzaamheid met als thema: Lekker duurzaam! We nemen een duik in de mango- en ananasproductie in Sierra Leone en inspireren mensen om te kiezen voor lekker, duurzaam en fair trade voedsel. Zo kunnen we bijdragen aan eerlijke verhoudingen wereldwijd. Samen kunnen we verschil maken! Doe je ook mee?

- Ben jij wel in voor een flinke dosis inspiratie? Meld je aan voor de dagelijkse mailing en laat je inspireren via toffe tips, lekkere recepten en mooie verhalen die we delen rondom het thema ‘Lekker duurzaam!’

- Alles weten over eerlijk eten? Vraag het interactieve lespakket ‘Eerlijk is eerlijk!’ aan en verdiep je samen met je klas in de wereld van eerlijke chocolade.

- Doe als klas mee met de toffe fair trade food challenge, wie weet winnen jullie een pakket heerlijke chocolade van Tony’s Chocolonely!

- Weten wat Woord en Daad precies doet in Sierra Leone? Klik snel door en lees alles over mango- en ananassap, armoedebestrijding en het tegengaan van voedselverspilling.

- Volg op dinsdag 6 oktober de online bakworkshop met Tineke Baaij, eigenaar van The Square Factory, en maak een heerlijk mangobaksel.

- En, reserveer vrijdag 9 oktober alvast in je agenda. We delen dan videobeelden en een Q&A met (een) mangoboer(en) uit Sierra Leone en nog meer inspirerende verhalen.

- Kijk op woordendaad.nl/lekkerduurzaam voor meer activiteiten, waaronder een prachtige Bijbelstudie van Rina Molenaar.

Datum: 17 september 2020
Auteur: Woord en Daad - Marlies Moret-Verwoerd
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.woordendaad.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: