MENU
CGMV start WerkLijn: Wat moet ik doen als ik ontslag krijg

CGMV start WerkLijn: Wat moet ik doen als ik ontslag krijg

24 okt

Opeens is het een bijzonder onzekere en spannende tijd. Maak je je zorgen, ervaar je spanning of stress of heb je vragen over je werk? Of wil je afstemmen over je persoonlijke situatie met betrekking tot je werk? Bel met de WerkLijn. CGMV komt graag persoonlijk in verbinding met jou en wil een klankbord voor je zijn.

Hoe krijg je structuur in je dag als je thuis werkt? Heb je straks nog wel werk? Je voelt je niet fit en toch vraagt je werkgever jou om door te werken. Je redt het niet om je uren te maken en je werkgever vraagt je om verlof op te nemen. Hoe moet je als ondernemer of zzp’er gebruikmaken van de afgekondigde en beschikbare noodmaatregelen?

Wat kan CGMV voor je betekenen?
CGMV: We bieden je de ruimte voor een gesprek over je situatie en denken met je mee. We willen je graag ondersteunen en bemoedigen. Ook schetsen we mogelijke denkrichtingen. Bij ons kun je vrijuit spreken over je dilemma’s over je werk en inkomen, zodat je weer een stap vooruit kunt maken.

We bieden je een concreet antwoord op je vraag en geven je een praktisch advies over hoe jij je probleem zelfstandig kunt aanpakken. Als je vraag te complex is, krijg je een eerste beoordeling van de situatie en advies over de mogelijke aanpak van je probleem.

Contact
CGMV: We leggen graag telefonisch een lijntje met je, maar je kunt je vraag ook digitaal insturen. We zijn op werkdagen telefonisch of via app bereikbaar via 06-19825129

Intekenen en kosten
De eerste 10 minuten zijn gratis. Je betaald dus voor het eerste half uur geen €30,- incl. btw, maar €20,- incl. btw. Gesprekken langer dan 10 minuten en korter dan 30 minuten worden afgerond naar een half uur. Een en ander wordt netjes inzichtelijk gemaakt op de door jou te ontvangen factuur.
Dit product is gratis als je na afloop van het gesprek besluit lid van CGMV te worden of een ander product af te nemen.

Bezoek de website van CGMV voor meer informatie, hulp, lidmaatschap, nieuws en achtergronden.

Over CGMV
CGMV is een vakorganisatie voor christenen. Wij zijn er voor werknemers, werkgevers en zelfstandigen. Jezus Christus is ons grote voorbeeld. Hij is de bron van waaruit wij leven en werken. Zo willen onze adviseurs met een frisse, open en luisterende houding aan de slag met vragen en dilemma´s. Zij hebben veel ervaring met de regelgeving over werk en inkomen. Ook niet-leden kunnen een beroep doen op deze expertise. Als het nodig is staan we achter onze leden en behartigen hun belangen. CGMV is een actief netwerk van christenen waarin (ethische) vraagstukken veilig met elkaar gedeeld en besproken kunnen worden. Dit doen wij vanuit ons motto: Samen werken, samen groeien.

Datum: 24 oktober 2020
Auteur: SGMV website
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen - tekening
Website: http://www.cgmv.nl/werklijn

Dit artikel delen:

Meer nieuws: