MENU
Melody Williamson wint de IBMA Award als Vocalist of the Year

Melody Williamson wint de IBMA Award als Vocalist of the Year

30 sep

Nashville - Het is een bijzonder jaar geweest voor Gospel-bluegrass-band Williamson Branch, en de groep heeft nog meer redenen om feest te vieren. De International Bluegrass Music Association (IBMA) hield zojuist hun jaarlijkse Momentum Awards, en zangeres Melody Williamson ontving de Vocalist of the Year-prijs.

De erkenning markeert de eerste IBMA-overwinning voor de groep. Williamson Branch zal later vanavond ook het podium betreden als Official IBMA Showcase Artists, waar ze een speciale set zullen spelen.

'Allereerst, een dank U wel aan de Heer voor mijn talenten en kansen', riep een opgewonden Melody Williamson uit. 'Bedankt mama en papa, Kadence, Carolina, Anthony en Geoffrey. Tot slot wil ik Pinecastle Records en de IBMA bedanken voor deze prijs. Ik voel me vereerd dat ik deel uitmaak van zo'n geweldige groep!"
Het is een bijzonder jaar geweest voor de band, waarvan de bekendheid exponentieel is toegenomen. Omdat het touren werd geannuleerd vanwege de COVID-19-uitbraak, concentreerde de groep zich op het vergroten van hun aanwezigheid op sociale media. Hun unieke aanpak en toewijding om oprechte en hoogwaardige inhoud te creŽren, heeft geresulteerd in een enorme toename van hun totale aantal volgers. Momenteel heeft de band meer dan 315.000 volgers op Facebook, meer dan miljoenen views, waaronder een epische uitvoering van "Iíll Fly Away" die meer dan 14 miljoen keer is gezien.
De eerste single van het project 'Blue Moon Over Texas' heeft tot nu toe in totaal ZEVEN weken op nummer 1 gestaan ​​in de ĎContemporary Bluegrass Song Chartí van Roots Music Report. De band heeft een speciale lange video gemaakt voor de door David Stewart geschreven track, die op locatie is opgenomen met een adembenemend uitzicht. Het kenmerkt de IBMA-winnaar die leadzang zingt.

Fans kunnen meer te weten komen over Williamson Branch door naar hun officiŽle website te gaan. Terwijl ze daar zijn, kunnen ze de laatste nieuwsartikelen, aankomende tourdata en meer bekijken.
"De Williamsons zijn een supergetalenteerde, hardwerkende familie die hun leven hebben gewijd aan muziek en amusement", zegt Ethan Burkhart van platenlabel Pinecastle Records.

Muziek en families - dat is vaak een gouden combinatie. Als je luistert naar een familieband is het net of alles klopt. HarmonieŽn zijn prachtig en heel natuurlijk, stemmen komen overheen, ritmes zijn strakker en vaak heeft de muziek meer emotie. De meeste traditionele muziek van deze familiegroep werd geboren op de veranda van het ouderlijk huis en vond later zijn weg naar het podium, de radio en de cd's. Voor Williamson Branch smelten muziek en familie al drie generaties lang samen. Dankzij de gevarieerde stijlen en samenstellingen is deze familieband met hun bluegrass, country, gospel en dans in alle opzichten uniek te noemen.

Datum: 30 september 2020
Auteur: Redactie Christelijknieuws - thecountrynote
Foto: Williamson Branche
Website: http://www.williamsonbranch.com

Dit artikel delen:

Meer nieuws: