MENU
COVID-sneltest geproduceerd door India en Israel bijna klaar

COVID-sneltest geproduceerd door India en Israel bijna klaar

15 okt

Goed nieuws: Volgens de IsraŽlische ambassadeur in India, Ron Malka, zou een 30 seconden durende COVID-19-test waaraan de twee landen hebben samengewerkt in slechts 'een kwestie van dagen' voltooid moeten zijn. In India en Malka zijn al verschillende tests uitgevoerd. "Ik ben optimistisch aangezien alle drempelvoorwaarden al zijn gepasseerd."

Malka vertelde aan PTI, het Indiase nieuwscentrum: "Wat ik hoor van degenen die bij het proces betrokken zijn, is dat het niet meer dan twee tot drie weken zou moeten duren om een betrouwbare en nauwkeurige technologie of een combinatie van meer dan een van de vier verschillende technologieŽn worden geanalyseerd. "

De testkit heet Open Skies en is naar verluidt extreem kosteneffectief. Het feit dat het bijvoorbeeld onmiddellijke resultaten oplevert, voorkomt de noodzaak om het materiaal voor testen naar een laboratorium te brengen. Als het om reizen gaat, zal de hele wereld er dus ongetwijfeld van profiteren.

Hij vervolgde: 'Het zal goed nieuws zijn voor de hele wereld. Totdat we erin slagen om de hele bevolking te immuniseren, zou deze gezamenlijke operatie, die we 'open skies' hadden genoemd, letterlijk de lucht openen in termen van internationale reizen en andere economische activiteiten, aangezien dit kan worden gebruikt op luchthavens en andere plaatsen door een persoon te vereisen gewoon in een buis te blazen en het resultaat zou binnen 30-40-50 seconden beschikbaar zijn. "

Naar verluidt werken India en IsraŽl sinds juli aan deze testkit, waarbij ze verschillende technologische middelen delen, en het langetermijnplan is dat India als primaire fabrikant dient.

Lees meer over dit onderwerp op de website van Amir Tsarfati: beholdisrael.org

Amir Tsarfati
Amir Tsarfati werd geboren in IsraŽl en heeft daar het grootste deel van zijn leven gewoond. Sinds hij zijn verplichte dienst bij de Israelische Defensietroepen vervulde, is hij doorgegaan als majoor in de IDF Reserve. Amir is de afgelopen twintig jaar een gids in IsraŽl geweest en diende als chef-gids van Sar El Tours en CEO van Sar El Tours and Conferences. In 2001 werd hij oprichter en president van Behold Israel - een organisatie zonder winstoogmerk die wereldwijd realtime toegang biedt tot betrouwbare nieuwsbronnen en informatie over IsraŽl vanuit de krachtige context van bijbelse geschiedenis en profetie.

Amir is getrouwd met Miriam en samen hebben ze vier kinderen. Zijn huis kijkt uit over de vallei van Megiddo (Armageddon), wat een constante herinnering is aan de oproep die de Heer hem heeft opgelegd om vanuit de Bijbel te onderwijzen wat Gods plannen zijn voor het einde der tijden.

Datum: 15 oktober 2020
Auteur: Amir Tsarfati
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.beholdisrael.org

Dit artikel delen:

Meer nieuws: