MENU
FaceBook blokkeerde video van Amir Tsarfati over ongeboren leven

FaceBook blokkeerde video van Amir Tsarfati over ongeboren leven

23 okt

Vorige week kon Amir Tsarfati eindelijk zijn verplichte quarantaine voltooien na terugkeer uit de Verenigde Staten. En nu heeft hij weer toegang tot zijn werkkantoor op slechts een paar minuten van zijn huis, wat erg fijn was. Dit is vooral belangrijk omdat hij al zijn laatste voorbereidingen maakt voor zijn aanstaande reis naar BraziliŽ in november.

Samen met Mike Golay, zal hij verschillende berichten delen in zowel Sao Paulo als Campinas. Ze hebben ook de gelegenheid om andere lokale predikanten te ontmoeten in deze steden en in Rio de Janeiro.

Facebook
Amir Tsarfatie: Helaas werd het na mijn Middle East Update op maandag heel duidelijk dat Facebook de video regelmatig blokkeerde. Sommige mensen kunnen hem helemaal niet openen. Ik sprak over verschillende gebeurtenissen die plaatsvonden in mijn regio van de wereld, maar ik besprak ook de heiligheid van het leven - God is de gever van leven, en ongeboren levens zijn belangrijk! Ik deel een persoonlijk verhaal en verschillende andere aspecten rond dit onderwerp. Ik moedig je aan ernaar te luisteren. De video is gelukkig nog wel op YouTube te zien:
Nieuws uit Het Midden-Oosten
Vorige week heeft Turkije zijn onlangs aangeschafte S400-luchtverdedigingssysteem van de Russen getest, het systeem faalde. De onderschepper van het verdedigingssysteem miste de raket waarop hij gericht was. Rusland heeft niet alleen Turkije als klant, maar ook Iran.

Zoals verwacht, deed Rusland, toen het wapenembargo van de Verenigde Naties op 18 oktober afliep, aanbiedingen van militaire systemen aan de IraniŽrs, precies zoals ze hadden gezegd. Rapporten suggereren dat Rusland de IraniŽrs eerst enkele militaire vliegtuigen heeft aangeboden. De VS keuren deze actie af, maar ik denk dat deze handel helaas alleen maar zal toenemen.

Ik kom nog even terug op de berichtgeving rond de komende Amerikaanse verkiezingen. Het is verbazingwekkend hoeveel profetische mijlpalen zijn gepasseerd in de eerste termijn van president Trump, vooral met betrekking tot het Midden-Oosten. Van de verhuizing van de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem, de erkenning van de Golanhoogvlakte als IsraŽlisch grondgebied, de ondersteuning van de IsraŽlische annexatie van de Jordaanvallei, tot de tussenhandel in vrede tussen IsraŽl en verschillende Golfstaten. Wat er heeft plaatsgevonden is nogal wonderbaarlijk. Alsof dat nog niet genoeg is, moest het Witte Huis de afronding van overeenkomsten tussen IsraŽl en nog ongeveer vijf andere landen uitstellen omdat president Trump in het ziekenhuis werd opgenomen vanwege COVID-19. En alsof dat nog niet genoeg is, is Sudan bezig de banden met ons te normaliseren, en nu gaan er geruchten dat Irak een mogelijkheid is! Ja, je leest het goed, Irak! Dit zou enkele maanden geleden ondenkbaar zijn geweest.

Bovendien, toen de delegatie van de Verenigde Arabische Emiraten IsraŽl bezocht, ondertekenden beide landen een visumvrijstelling waardoor burgers uit zowel IsraŽl als de Verenigde Arabische Emiraten elkaars land kunnen bezoeken zonder voorafgaande goedkeuring. Dit is belangrijk omdat de Verenigde Arabische Emiraten geen dergelijke deal heeft met verschillende Arabische landen.

Het wordt steeds spannender in het conflict tussen ArmeniŽ en Azerbeidzjan. Ondanks geruchten over een wapenstilstand is de situatie precies het tegenovergestelde. Nadat ArmeniŽ een ballistische raket had afgevuurd op de op een na grootste stad van Azerbeidzjan, reageerde Azerbeidzjan met een enorme golf van luchtaanvallen, gericht op Armeense troepen op de grond.

Een IsraŽlisch-Amerikaanse delegatie reisde deze week naar Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten met El Al-vlucht LY973. Tijdens hun bezoek aan Bahrein hebben beide partijen de overeenkomst ondertekend die betrekking heeft op de economische afspraken van de nieuwe overeenkomst. Bovendien landde een vlucht uit de Verenigde Arabische Emiraten met een Emirati-delegatie voor het eerst in IsraŽl via Etihad Airways.

We bevinden ons zeker in een nieuw tijdperk, en de Palestijnen hebben zichzelf blootgelegd! Ze blijven hun geloofwaardigheid in de regio verliezen, wat te zien is in een Arabisch nieuwsartikel dat niet langer naar Jeruzalem verwijst als "bezet Jeruzalem". Landen realiseren zich dat het de Palestijnen zijn die het probleem vormen. En dit is de reden waarom een ​Arabische functionaris bereid was te zeggen: "God zij dank dat Jeruzalem onder IsraŽlische controle staat, en niet Palestijns", nadat de Palestijnen de Verenigde Arabische Emiraten-functionarissen uit het Tempelberggebied hadden verdreven en hen Ďhandelaarsí noemden.

De IsraŽlisch defensieleger is ook heel actief. In het weekend troffen ze een hoogwaardig doelwit van de Islamitische Revolutionaire Garde (IRGC) in Oost-SyriŽ. Eerder deze week ontdekten ze de 20e terreurtunnel die van Gaza naar IsraŽl kwam, gebouwd door Hamas. En op dinsdag troffen onze tanks een paar Syrische militaire buitenposten van Hezbollah, vlakbij onze grens. Er is nooit een saai moment hier in IsraŽl.

Lees meer over dit onderwerp op de website van Amir Tsarfati: beholdisrael.org

Amir Tsarfati
Amir Tsarfati werd geboren in IsraŽl en heeft daar het grootste deel van zijn leven gewoond. Sinds hij zijn verplichte dienst bij de Israelische Defensietroepen vervulde, is hij doorgegaan als majoor in de IDF Reserve. Amir is de afgelopen twintig jaar een gids in IsraŽl geweest en diende als chef-gids van Sar El Tours en CEO van Sar El Tours and Conferences. In 2001 werd hij oprichter en president van Behold Israel - een organisatie zonder winstoogmerk die wereldwijd realtime toegang biedt tot betrouwbare nieuwsbronnen en informatie over IsraŽl vanuit de krachtige context van bijbelse geschiedenis en profetie.

Amir is getrouwd met Miriam en samen hebben ze vier kinderen. Zijn huis kijkt uit over de vallei van Megiddo (Armageddon), wat een constante herinnering is aan de oproep die de Heer hem heeft opgelegd om vanuit de Bijbel te onderwijzen wat Gods plannen zijn voor het einde der tijden.

Datum: 23 oktober 2020
Auteur: Amir Tsarfati
Foto: Amir Tsarfati
Website: http://www.beholdisrael.org

Dit artikel delen:

Meer nieuws: