MENU
De nieuwe website van Family7 is gelanceerd

De nieuwe website van Family7 is gelanceerd

28 okt

Het is een hele klus geweest om tot de lancering te komen. Met diverse partners is hard gewerkt aan het resultaat. ‘Het websiteproject was veelomvattend. Er is niet alleen een nieuwe website met on-demand-tv, ook het klanten- en betalingssysteem is vernieuwd,’ aldus Machiel Zijderveld, die sinds het begin van het project al betrokken is.

Online kijken is veel aantrekkelijker geworden op de nieuwe website. De informatie is makkelijker te vinden en de vormgeving voldoet ook aan de eisen van de tijd.

De vernieuwde website is tot stand gekomen door de financiële steun van de achterban van Family7, tijdens de decemberactie in 2018. Er werd destijds 96.500 euro opgehaald.

Uitzendingen kunnen nog niet gepauzeerd worden en het is niet mogelijk om snel door de video te scrollen. Waarschijnlijk wordt daar nog aan gewerkt.

Missie: Family7 wil Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Voor iedereen
De programma’s van Family7 zijn divers en geschikt voor het hele gezin. Er zijn programma’s voor mensen die niet christelijk zijn, maar ook Bijbelstudieprogramma’s voor mensen die al hun hele leven de Bijbel bestuderen. Van amusement tot actualiteiten, van concerten tot documentaires: Family7 heeft het.
Gods liefde loopt als een rode draad door onze uitzendingen heen. Daarom zijn de programma’s vrij van onnodig geweld, seksuele uitspattingen en grof taalgebruik en staan we bekend als een schone zender.

Datum: 28 oktober 2020
Auteur: Family7
Foto: Family7
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: