MENU
Meer dan 2250 gezinnen hebben al een adventskalender van Red een Kind aangevraagd

Meer dan 2250 gezinnen hebben al een adventskalender van Red een Kind aangevraagd

05 nov

Red een Kind ontwikkelde na het succes van vorig jaar dit jaar opnieuw samen met Matthijs Vlaardingerbroek van Creatief Kinderwerk een adventskalender voor het hele gezin. Dit jaar is de belangstelling voor de kalender alleen nog maar groter, meer dan 2.250 gezinnen hebben al een kalender aangevraagd.

De adventskalender is een mooie manier om samen met (klein)kinderen naar kerst toe te leven. Elke dag is er iets bijzonders te zien, te doen of te beleven. De kalender is gratis te bestellen op www.redeenkind.nl/advent

Kerst komt er weer bijna aan en dat betekent stilstaan bij de komst van God op aarde. En Kind dat de hele wereld veranderde. Een manier om hierbij stil te staan, is de adventskalender van Red een Kind met je kinderen lezen. Dit zorgt voor een advent vol avontuur!

De kalender van Red een Kind heeft verschillende onderdelen, bijvoorbeeld muziek, in gesprek, knutselen en koken. Hij staat boordevol activiteiten, liederen en gespreksonderwerpen. Elke dag staat er een tekst uit de Bijbel centraal, waarbij een vers uitgelicht wordt. In de kalender wordt de vertaling van de NBV gebruikt, maar uiteraard kan ook een andere vertaling die de voorkeur heeft gebruikt worden om de teksten te lezen. Het resultaat is een afwisselend geheel om met als gezin na te denken en te praten over Gods werk op aarde.

Bestel een gratis exemplaar via www.redeenkind.nl/advent

Meer over Red een Kind
Red een Kind is een christelijke, internationale ontwikkelingsorganisatie, in 1968 opgericht in Nederland. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. Dat doen we door kwetsbare gemeenschappen te versterken, zodat zij hun leefomstandigheden en kansen zlf duurzaam kunnen verbeteren. Red een Kind werkt samen met verschillende Nederlandse, internationale en lokale organisaties.

Datum: 5 november 2020
Auteur: Red een Kind - Alka Schuitema
Foto: Red een Kind
Website: http://www.redeenkind.nl/advent

Dit artikel delen:

Meer nieuws: