MENU
Daisy Mertens: Met mijn steun help ik Beatrice en haar gezin en omgeving

Daisy Mertens: Met mijn steun help ik Beatrice en haar gezin en omgeving

19 jul

Daisy Mertens is één van de beste leraren ter wereld - ze won de Global Teachers Prize in 2019 - en ze is sponsor van Red een Kind. Ze vertelt waarom de duurzame manier waarop Red een Kind werkt haar zo aanspreekt.

Daisy Mertens: Ik geloof, en ik vind het ook nodig dat elk kind kansen verdient voor zijn of haar toekomst. En omdat ik iedere dag voor de klas sta, weet ik ook hoe belangrijk onderwijs daarbij is. Voor veel kinderen in armoede is dat niet vanzelfsprekend. Daarom ben ik sponsor van Red een Kind. Hun werkwijze spreekt mij ontzettend aan omdat ik het belangrijk vind dat mensen en ook kinderen verantwoordelijkheid nemen over hun eigen leven en hun eigen ontwikkeling.
In Malawi heb ik kunnen zien waar mijn maandelijkse sponsorbijdrage naar toe gaat. En wat mij enorm aansprak was de duurzame manier waarop Red een Kind werkt.

Red een Kind helpt ouders en kinderen zelf hun situatie te verbeteren. Daardoor help ik niet alleen mijn sponsorkind Beatrice, maar ook haar gezin en haar hele omgeving.

Wil jij ook iets betekenen voor kinderen in armoede? Ga dan naar www.redeenkind.nl

Datum: 19 juli 2022
Auteur: Red een Kind - Alka Schuitema
Foto: Red een Kind
Website: https://www.redeenkind.nl/het-verhaal-van-daisy-mertens/

Dit artikel delen:

Meer nieuws: