MENU
Studio SGP: Aangeslagen over artikel 23 en hoopvol over Week van het Leven

Studio SGP: Aangeslagen over artikel 23 en hoopvol over Week van het Leven

17 nov

VIDEO - Studio SGP is elke vrijdagavond vanaf 19.30 uur live te volgen op het YouTubekanaal van de SGP. Presentator van de serie is Jacques Rozendaal. Er waren wat kleine opstartproblemen met geluid en licht tijdens de eerste uitzending. In deze aflevering waren te gast Kees van der Staaij en Deborah. Kijk hier de uitzending terug.
In de eerste aflevering zijn te gast Kees van der Staaij en Deborah. Deborah was ongewenst zwanger en overwoog een abortus. In deze aflevering vertelt ze wat haar bewoog om haar kindje te houden en spreekt ze over de waarde van het leven.

Enkele reacties:

Cornelis Prul: Tof zeg! Fijn dat jullie dit doen! Alleen het geluid vd presentator even fixen en dan is het helemaal top!

Rien: Goed gedaan, maar mijns inziens beter: meer filmpjes en een stuk korter.

Amar Muller: Mooie navolging van FVD, en een prima manier om te laten zien wat de SGP nu werkelijk voor partij is. Veel succes gewenst.

AR: Heel goed, nu kan de SGP tenminste een beetje toelichting geven bij haar standpunten die in de media zo bot en geframed worden gebracht

Nilo de Roock: Mooi initiatief, maar nog vol met technische kinderziekten. TV maken is een vak.

G. van Vlastuin: Veel succes met dit mooie initiatief!

Aron Beurkens: Prachtig initiatief, zoals we dat ook kennen van FvD! Deze aflevering zit erg goed in elkaar, moet ik zeggen! Alleen doe nog wat aan het geluid (ik hoorde ook de stem van Kees weleens fout gaan), maar dat was waarschijnlijk jullie plan al. Hopelijk draagt dit initiatief bij aan het behalen van onze fel begeerde 4e zetel!

Datum: 17 november 2020
Auteur: SGP - Studio SGP
Foto: SGP
Website: http://www.sgp.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: