MENU
Digitaal partijcongres van ChristenUnie

Digitaal partijcongres van ChristenUnie

21 nov

Een congres zoals we gewend zijn is nu niet mogelijk, daarom organiseert de Christenunie vandaag een online partijcongres vanuit de Basiliek in Veenendaal. Om 09:30 uur start het congres met een ledenprogramma, waarin onder meer de kandidatenlijst voor de komende Tweede Kamerverkiezingen wordt vastgesteld.

Ook ingekomen moties worden in dit deel van het programma behandeld. Alleen leden die zich vooraf hebben aangemeld kunnen deelnemen aan stemmingen.

Om 11:00 uur begint het centraal programma, met onder meer een speech van Gert-Jan Segers, een inspirerende bijdrage van Carola Schouten en muziek van Matthijn Buwalda en Eline Segers.

Aansluitend, rond 12:00 uur, start een talkshow waarbij hoofdpersonen van de dag aanschuiven en geïnterviewd worden door Klaas van Kruistum.

Dit congres staat onder andere in het teken van de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021. Het programma is opgebouwd uit meerdere delen. We starten met het ledenprogramma, waarin onder andere de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen wordt besproken. Er zal ook over de kandidatenlijst gestemd worden.

Datum: 21 november 2020
Auteur: Christenunie
Foto: Christenunie
Website: http://www.christenunie.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: