MENU
Presence vanavond LIVE in de Beurs van Berlage met Hillsong Worship NL

Presence vanavond LIVE in de Beurs van Berlage met Hillsong Worship NL

27 nov

Kijk vrijdagavond 27 november vanaf 19:30 uur weer live mee met een avond vol aanbidding en gebed. We hebben gezocht naar een plek zo dicht mogelijk bij De Dam in Amsterdam om samen God te aanbidden in deze tijd. En om te blijven bidden voor ons land! Deze keer gaan we ons in gebed vooral richten op thema's als armoede, financiŽn, de economie en de moeilijke en lastige dilemma's rond mensenlevens waarmee de politiek te maken heeft.

Kijk en bid vrijdagavond 27 november vanaf 19:30 uur weer op Facebook mee met een avond vol aanbidding en gebed voor ons land, samen met Hillsong Worship NL. Of kijk mee op www.youtube.com/presencenl.
Dit is de zevende gebeds- en aanbiddingsbijeenkomsten die Stichting Presence organiseert op plaatsen van invloed, zoals de Tweede Kamer, het Erasmus MC en de Beurs van Berlage. We bidden samen voor ons land, voor de regering en het parlement, voor de samenleving en voor de kerk van Nederland.

Naast prachtige liederen door Hillsong Worship NL wordt door een groep bidders gebeden voor ons land. U kunt met hen mee (aan)bidden vanuit huis via de livestream. Abonneer je vandaag nog op het YouTube-kanaal van Presence!

De avonden zijn live en gratis te bekijken op YouTube. We zijn dankbaar voor alle partners die deze avonden mee mogelijk maken. Ga naar www.presence.nl/ondersteunen voor een online gift. Stichting Presence is ANBI-geregistreerd.

Datum: 27 november 2020
Auteur: Presence
Website: https://www.youtube.com/presencenl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: