MENU
GZB-Podcast met Leendert Wolters: deel je leven

GZB-Podcast met Leendert Wolters: deel je leven

27 nov

De GZB, een zendingsorganisatie in de Protestantse Kerk, brengt deze week haar eerste podcast uit. In ‘deel je leven’ nemen zendingswerkers de luisteraar mee in hun leven in een andere cultuur.

Interviewer Reinald Molenaar spreekt met hen over hoe ze hun leven delen met de mensen om hen heen, over de invloed van culturele verschillen en over de veelkleurigheid van de wereldkerk.

In de eerste aflevering komt Leendert Wolters aan het woord. Sinds 2013 woont hij met zijn vrouw en twee kinderen in Praag waar zij werken als kerkplanter. Voelt hij zich inmiddels Tsjech onder de Tsjechen of toch meer Nederlander? Een interview over Maria, goede koffie, vriendschap en geloof.

In totaal zijn er vijf afleveringen. Behalve Leendert vertellen ook Ditteke den Hartog uit Malawi, Marjan Lindhout uit Nicaragua, Kees en Claudia Geluk uit Costa Rica en Harriëtte Smit uit Frankrijk hoe zij hun leven en geloof delen met de mensen om hen heen.

Bent u geïnteresseerd in andere culturen? En vindt u het mooi om een inkijkje te krijgen in het leven van een zendingswerker? Vanaf vrijdag 27 november is er elke week een nieuwe aflevering te downloaden via www.gzb.nl/podcast of te beluisteren via Spotify onder de naam ‘Deel je leven' of 'GZB’.

Datum: 27 november 2020
Auteur: GZB - Gerdi van Eck
Foto: GZB
Website: http://www.gzb.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: