MENU
Op bezoek bij Kees Goedhart: overhandiging eerste exemplaar van Weloverwogen

Op bezoek bij Kees Goedhart: overhandiging eerste exemplaar van Weloverwogen

27 nov

Ruben ging op bezoek bij Kees en Fieke Goedhart om ze te verrassen met het eerste exemplaar van Weloverwogen, het nieuwe boek van Kees. Bekijk hieronder de video van de overhandiging. Kees heeft een gesprekshandleiding geschreven om kringen en kleine groepen extra verdiepingsmateriaal aan te reiken.
De handleiding is opgezet rondom een aantal aansluitende studies over een bepaald thema zoals de Heilige Geest, Psalm 23, geloof in God en vasten en bidden. Je kunt de gesprekshandleiding gratis downloaden

Weloverwogen is een studiedagboek waarin Bijbelleraar en spreker Kees Goedhart voor elke dag van het jaar principes en inzichten uit de Bijbel aanreikt. Soms ontroerend, soms confronterend. Vaak met een vleugje humor, altijd hoopvol en opbouwend. Het boek leent zich zowel voor persoonlijk gebruik, als voor gebruik in huiskring of kleine groep.

Stichting Opwekking is bekend van haar liederenbundel (Opwekkingsliederen geheten) en de jaarlijkse pinksterconferentie (Opwekking genaamd) die door zo'n 50.000 mensen bezocht wordt en die (tegenwoordig) op het Walibi-World-terrein in Biddinghuizen (provincie Flevoland) wordt gehouden. Daarnaast geeft zij een eigen blad, en verschillende boeken, uit en is betrokken bij verschillende andere conferenties.

Datum: 27 november 2020
Auteur: Opwekking
Foto: Opwekking
Website: http://www.opwekking.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: