MENU
Naar buiten met de winter nature challenge van A Rocha

Naar buiten met de winter nature challenge van A Rocha

11 dec

We horen het de laatste tijd steeds vaker: waarom je tóch naar buiten moet in de winter. Ondanks dat de dagen donker, kort en koud zijn, is het juist in deze tijd van het jaar belangrijk om naar buiten te gaan. Zowel voor onze gezondheid als voor ons humeur.

En om dat te stimuleren heeft A Rocha de Winter nature challenge ontwikkeld. A Rocha is een beweging van christenen die zich wereldwijd inzet voor natuurbescherming en duurzaamheid. Met deze super leuke challenge krijgen deelnemers twee weken lang elke dag een verrassende opdracht in hun mailbox waarmee ze de natuur in hun eigen omgeving kunnen ontdekken! Daarnaast ook veel tips, weetjes en handige links over de natuur in de winter.

De opdrachten zijn afgestemd op de twee weken van de kerstvakantie, maar kunnen ook daarna nog gedaan worden. Leuk voor alle leeftijden!

Meedoen
Vanaf maandag 21 december staan de opdrachten online op onze website. Maar je kunt je ook inschrijven voor de A Rocha nature challenge nieuwsbrief en dan krijg je de opdrachten, handige tips en links vanaf 18 december rechtstreeks in je mailbox. Via de A Rocha website kan men zich hiervoor inschrijven.

Datum: 11 december 2020
Auteur: A Rocha - Jacolien Vreugdenhil
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.arocha.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: