MENU
Nigel uit Zimbabwe: Afstand tussen God en ons ligt aan ons

Nigel uit Zimbabwe: Afstand tussen God en ons ligt aan ons

26 jan

Duizenden mensen wereldwijd ontvangen de ‘Daily Devotionals’ van GlobalRize, dagelijkse overdenkingen. Nigel uit Zimbabwe schreef ons hoe blij hij is met de overdenkingen en hoe die hem helpen om dichter bij God te leven.

Nigel: ‘Ik wil er niet om liegen: voordat ik met de mensen van Biblword op Facebook (de facebookpagina van GlobalRize, red.) in contact kwam, was ik verloren. Ik had namelijk geen idee hoe ik God op de eerste plaats moest zetten in mijn leven. Ik voelde de afstand tussen God en mij en wist dat ik steeds verder bij Hem vandaan groeide. Van jezelf weet je hoe je in het verleden dingen aanpakte en kun je beoordelen of je ten goede of ten slechte veranderd bent. Met mij ging het niet de goede kant op.

Keuzes
Toen ik Biblword op Facebook tegenkwam, begon ik met een van jullie medewerkers te chatten en vertelde ik dat ik gebed nodig had. De kennis en het inzicht van jullie medewerkers hielpen me enorm; ik realiseerde me dat God niet degene is die een afstand creëert tussen Hem en de mens maar dat het aan ons ligt. Wij maken keuzes die ervoor zorgen dat we dichtbij God leven of juist dat we van Hem afdwalen. Ik ga nu naar de kerk en krijg dagelijks een overdenking van jullie in mijn mailbox. En ik voel het verschil. Dank jullie wel!’

Inschrijven
Wil je ook een Daily Devotional in je inbox ontvangen, en zo een steuntje in de rug ervaren in je leven met God? Schrijf je in! Klik op de www.globalrize.nl onderaan dit item.

Datum: 26 januari 2021
Auteur: GLobalRize - Esther Visser
Website: http://www.globalrize.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: