MENU
Wouter de Vos nieuwe directeur De Vierde Musketier

Wouter de Vos nieuwe directeur De Vierde Musketier

04 feb

Wouter de Vos is benoemd tot algemeen directeur van stichting de Vierde Musketier, een sociale onderneming waar de mannenbeweging 4M, de vrouwenbeweging Arise, ondernemersnetwerk 4LIFE en de gezamenlijke gerechtigheidstak Muskathlon onder vallen.

Wouter is reeds drie jaar werkzaam bij De Vierde Musketier in de functies van strategische ontwikkeling en managing director. De stap naar algemeen directeur is een logische stap in de nieuwe fase waarin de organisatie zich bevindt. Henk Stoorvogel: “Wouter is een begaafd strategisch leider, die juist in een sterk veranderende tijd als nu van onschatbare waarde is voor de doorontwikkeling van 4M.” Henk zelf blijft aan in de rol als directeur inspiratie en innovatie.

Wouter over zijn keuze: “Met 4M, Arise, Muskathlon en 4LIFE nemen we mensen mee in grotere verhalen dan alleen hun eigen leven. Of we dat nu doen in de bergen van Schotland, op een eiland in Nederland, tijdens een hardlooptocht in Amsterdam of bij een kampvuurtje in de achterhoek - het is een geweldig voorrecht. En ook erg nodig. Ieder mens verlangt naar betekenis, dat je leven en wie je bent ertoe doen. Ik vind het dan ook fantastisch om onze missie en steeds groeiende beweging in deze nieuwe rol te kunnen dienen.”

Vertrouwen van het bestuur
Frank Kodden, voorzitter van het bestuur is blij met de aanstelling: “Wouter is een verbindend en gepassioneerd leider met vele kwaliteiten. We zien in Wouter een uitstekende aanvulling op de focusgebieden van Henk Stoorvogel en hebben een groot vertrouwen in de mix van talenten en gaven van beide directieleden. We zijn blij en verheugd dat Wouter en Henk ook samen enorm veel zin hebben en uitdaging zien om elkaar in de missie en de bediening van 4M tot zegen te zijn.”

Totaalbeweging
4M, Arise, Muskathlon en 4Life maken deel uit van een totaalbeweging die mensen helpt om betekenisvol te leven. De veelzijdige reizen en activiteiten zijn erop gericht dat mannen en vrouwen wereldwijd ‘tot recht komen’ en ‘recht doen’.

Datum: 4 februari 2021
Auteur: Liset Dam
Foto: Vierde Musketier
Website: http://www.de4emusketier.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: