MENU
Studio SGP: Christen zijn in Nederland

Studio SGP: Christen zijn in Nederland

05 feb

Vrijdag 5 februari hoopt de SGP weer om 19.30 uur LIVE te gaan met de 12e uitzending van Studio SGP! Ze bespreken de politieke actualiteit en gaan in gesprek over christen zijn in Nederland. Studio SGP is een van de beste online activiteiten in de politiek, het concept is eenvoudig, persoonlijk en eerlijk. De Kerstspecial met Kees en Marlies van der Staaij werd maar liefst 85.000 keer bekeken.
Te gast zijn Tweede Kamerlid Roelof Bisschop en 'Kamerhistoricus' Menno de Bruyne. Ze spreken met hem over de actualiteiten van deze week en over verkiezingen in crisistijd. Hiervoor bellen ze ook met oud-Kamervoorzitter Gerdi Verbeet. Kan het democratisch proces voldoende voortgang hebben ondanks de coronamaatregelen en zou het uitstellen van de verkiezingen acceptabel zijn?

Ook spreken ze in de uitzending over 'Christen zijn in Nederland'. Hiervoor schuift GroenLinks-Kamerlid Lisa Westerveld aan tafel aan. Waarom vindt GroenLinks dat scholen verplicht iedere leerling moeten accepteren? Wat heeft de SGP tegen de 'veilige scholen' waar GroenLinks voor pleit? Op welke punten zouden de SGP en GroenLinks samen op kunnen trekken?

Benieuwd naar de reacties van Roelof Bisschop en onze gasten op al deze vragen? Kijk dan morgen v.a. 19.30 uur LIVE via onze website of ons YouTubekanaal mee en mis ook Florian in zín Eendje niet! Deze week bezocht hij in Gouda de Driestar en sprak hij met de directeur over wat je als christelijke school kunt betekenen in een seculiere grote stad.

Datum: 5 februari 2021
Auteur: SGP - Studio SGP
Foto: Studio SGP
Website: http://www.sgp.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: