MENU
Vrijdagavond vanaf het Binnenhof: aanbidding en gebed met Gendro Schijff

Vrijdagavond vanaf het Binnenhof: aanbidding en gebed met Gendro Schijff

12 feb

Vrijdagavond start Presence een nieuwe reeks aanbiddingsavonden, wekelijks vanaf het Binnenhof en andere plaatsen met bijzondere maatschappelijke betekenis. Zeven vrijdagavonden God aanbidden en bidden voor ons land, in voorbereiding op de aanstaande verkiezingen.
Gebed en aanbidding vanuit het journalistencafé op het Binnenhof. Op 12 februari samen met Gendro en Mattanja Schijff en Erik de Mooij. Daarna elke vrijdagavond tot 26 maart, elke avond met andere worshipbands.

De avonden zijn gratis te bekijken op YouTube. We zijn dankbaar voor alle partners die deze avonden mee mogelijk maken. Ga naar www.presence.nl/ondersteunen voor een online gift. Stichting Presence is ANBI-geregistreerd.

De avonden worden 's middags live opgenomen en met een vertraging van 3 uur als livestream uitgezonden. We houden op deze manier rekening met de avondklok.

Over Gendro Schijff
"Ik was voortdurend onderweg om applaus van anderen te ontvangen. God heeft mijn hart geheeld. Geen mens is daartoe in staat," zegt Gendro Schijff. Hij is als baby vanuit Indonesië geadopteerd en begon, jaren later, via het tv-programma 'Spoorloos' een zoektocht naar zijn ouders. Het ontroerende moment dat Gendro zijn biologische moeder in zijn armen sluit en verzoening vindt met zijn vader, wist miljoenen kijkers te boeien.

Afgelopen jaren ben ik zelf door verschillende processen in mijn leven gegaan. En daarin de trouw en het hart van God voor mij diep ervaren. En hierdoor een hart voor de gebroken wereld.

Gendro is bekend van oa. Spoorloos, (uitgeroepen tot het mooiste verhaal van de afgelopen 25 jaar Spoorloos).
In een portret van de 'De Verandering', deelt Gendro over zijn zwarte periode in zijn leven. De zoektocht naar zichzelf, zijn identiteitscrisis.

Als muzikant is Gendro betrokken bij oa CD’s van Opwekking en de conferenties en is initiatiefnemer van "Worship in de huiskamer sessies". Coach voor Viva de kerk! Onderdeel geweest van 'Presence' oa op Malieveld. En initiatiefnemer & interimleider (ILT) voor een Mozaiek071 in oprichting.

Gendro is getrouwd, met Mattanja samen hebben zij drie kinderen. Esmee 10, Yonah 14 en de oudste Jeremy 16 jaar oud.

Datum: 12 februari 2021
Auteur: Presence
Foto: Videostill - Opwekking
Website: http://www.presence.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: