MENU
Paul Tijmons vertelt over zijn werk bij Mercy Ships

Paul Tijmons vertelt over zijn werk bij Mercy Ships

22 feb

VIDEO - 'Werken bij Mercy Ships is mooi. En nooit saai. Ik ben Paul Tijmons. Als warehouse-co÷rdinator zorg ik er samen met mijn team voor dat de juiste goederen op het juiste moment op de juiste plek zijn. Dat is flink puzzelen, en soms best spannend kan ik je vertellen. Ik vertel u er graag meer over.'

https://youtu.be/Vorig jaar was er een reparatie nodig aan een cruciaal onderdeel van het schip, volgens mij een telegrafie-unit. Het schip lag bij de Canarische Eilanden. Het nieuwe onderdeel dat we hadden opgestuurd, bleek helaas defect. We kregen het retour, waarna de leverancier de reparatie direct uitvoerde en wij het onderdeel weer opstuurden. Dat was nÚt op tijd: het schip kon volgens planning uitvaren.

Je kunt het zo gek niet bedenken of we leveren het: van voeding, technische onderdelen, filters en gereedschappen tot medische materialen, kantoormateriaal en toiletpapier. Vorig jaar kochten we een nieuwe loopbrug in. En een paar jaar geleden een heftruck voor op het schip. Al met al zorgen we ervoor dat het werk aan boord kan doorgaan.

Twee schepen
Sinds de zomer zijn we ook druk met de komst van ons nieuwe schip: de Global Mercy. We maakten kant-en-klare pakketten voor de circa 100 (!) kantoren aan boord. We verstuurden onder meer dekbedden en kussens naar China, waar het schip wordt gebouwd. Een groot deel van ons magazijn staat al vol met spullen voor de Global Mercy. Die hebben we allemaal kunnen inkopen met steun van de donateurs.

Donateurs kunnen erop vertrouwen dat we hun geld zo goed mogelijk besteden. Elk product kopen we zo voordelig mogelijk in. Ook zijn er geregeld leveranciers die de gevraagde producten doneren. Op deze manier kunnen we van zegen zijn voor zoveel mogelijk arme mensen.

Wilt u ook bijdragen?
Dat kan op allerlei manieren. Van een eenmalige donatie tot vrijwilligerswerk op het schip. Of begin een inzamelingsactie. Bezoek onze website en ontdek hoe u kunt helpen!

Ahoy!

Paul Tijmons
Warehouse-co÷rdinator

Datum: 22 februari 2021
Auteur: Mercy Ships
Foto: Videostill - YouTube
Website: http://www.mercyships.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: