MENU
Opwekking Worship Weekend thuis online meebeleven

Opwekking Worship Weekend thuis online meebeleven

01 maa

Vorige week heeft stichting Opwekking besloten om het Opwekking Worship Weekend alleen als online event aan te bieden; het programma op De Betteld komt te vervallen vanwege de coronamaatregelen. Het online event op zaterdag 20 maart staat helemaal in het teken van aanbidding, workshops en natuurlijk de allernieuwste Opwekkingsliederen!

Uniek online programma
Graag hadden we op De Betteld een mooi weekend met gasten georganiseerd, maar dat bleek toch niet mogelijk. Uiteraard hebben we vanaf het begin niet alleen voorbereidingen getroffen voor een weekend op locatie, maar is er een parallel spoor uitgezet voor een geweldig online programma. Zo kun je het Worship Weekend thuis meebeleven. 's Morgens beginnen we de dag goed met een liveconcert van de Opwekkingsband, en 's middags is er een aanbiddingsconcert met InSalvation en kun je meedoen aan inspirerende workshops van InSalvation en Talitha Nawijn. We sluiten ’s avonds af met een aanbiddingsconcert met de Opwekkingsband met daarin alle nieuwe Opwekkingsliederen van cd45.

Aanbiddingsconcert apart meebeleven
Deelnemers kunnen via hun online ticket alle programmaonderdelen volgen, en daarnaast hebben zij met hun inlogcode toegang tot uniek materiaal zoals de videoserie ‘the story behind the song’ en andere online content. Voor mensen die niet de hele dag het programma kunnen volgen, bestaat de mogelijkheid om 's avonds alleen het aanbiddingsconcert o.l.v. Elisa Krijgsman mee te beleven. Een mooie kans om kennis te maken met de nieuwe Opwekkingsliederen.

Datum: 1 maart 2021
Auteur: Opwekking
Foto: © Toff-fotografie voor christelijknieuws.nl
Website: http://www.opwekking.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: