MENU
RD-outside: Meer schermtijd of meer naar buiten

RD-outside: Meer schermtijd of meer naar buiten

01 maa

VIDEO RD-outside: De Sallandse Heuvelrug bij Rijssen is een bijzonder natuurgebied. Heide, hoogte en hoenders: het is er allemaal. Francina gaat op pad met boswachter Ine Nijveld om leuke feiten over het natuurgebied te weten te komen.

Ondertussen vraagt ze of en hoe de mensen omgaan met de veertigdagentijd. Vasten mensen in coronatijd ook als het om schermtijd en mobiel gebruik gaat?
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen Ún achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Datum: 1 maart 2021
Auteur: RD-outside
Foto: Videostill - RD YouTube
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: