MENU
BCB organiseert serie livestream uitzendingen met auteurs

BCB organiseert serie livestream uitzendingen met auteurs

05 maa

Het is nog even wachten tot de zomer op de Week van het christelijke boek, maar de week van 8-12 maart staat volop in het teken van schrijvers en boeken. Om blijvend aandacht te vragen voor het christelijke boek en in het kader van de campagne #steunjeboekhandel, verzorgt de brancheorganisatie voor het christelijke boekenvak (BCB) in samenwerking met uitgevers en boekverkopers een serie livestream uitzendingen, met topauteurs uit de christelijke wereld.

Acht auteurs die hun sporen hebben verdiend worden live via Facebook ge´nterviewd: Priscilla Docter (Uitgeverij Scholten), Liza de Jonge (Uitgeverij Royal Jongbloed), Corien Oranje (Uitgeverij Royal Jongbloed), Willem Ouweneel (Uitgeverij Gideon), David Ros (Uitgeverij Royal Jongbloed), Reinier Sonneveld (Buijten & Schipperheijn), Mirjam van der Vegt (Uitgeverij Ten Have) en Frans Willem Verbaas (Uitgeverij Moza´ek).

De avonden worden afwisselend begeleid door Fijke van den Oever en Gerdina van der Plas van Christelijke boekhandel Het Baken (Katwijk) en Gert-Jan van Rietschoten van Boekhandel van Rietschoten (Rotterdam).
De uitzendingen zijn vier avonden live te volgen via www.facebook.com/leesenluister. Kijkers kunnen vooraf hun vraag aan een van de auteurs indienen via leesenluister@bcbplein.nl.

Het uitzendschema is als volgt:

Maandag 8 maart | Fijke van den Oever en Gerdina van der Plas
Vanaf 20.00 uur Liza de Jonge en Mirjam van der Vegt

Dinsdag 9 maart | Gert-Jan van Rietschoten
Vanaf 20.00 uur Willem Ouweneel en Corien Oranje

Donderdag 11 maart | Fijke van den Oever en Gerdina van der Plas
Vanaf 20.00 uur David Ros en Priscilla Docter

Vrijdag 12 maart | Gert-Jan van Rietschoten
Vanaf 20.00 uur Reinier Sonneveld en Frans Willem Verbaas

Het actieboekje Gewijde chaos en haar auteur Annemarie van Heijningen-Steenbergen zullen tijdens de Week van het christelijke boek in de zomer volop in de belangstelling staan als de boekhandels weer open zijn.

Datum: 5 maart 2021
Auteur: BCB - Annet Rijke-Soepenberg
Foto: ę Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.bcbplein.nl

Dit artikel delen: