MENU
Bonicia raakte onbedoeld zwanger en besloot haar kindje te houden

Bonicia raakte onbedoeld zwanger en besloot haar kindje te houden

05 maa

STUDIO SGP - Vrijdag 5 maart hoopt de SGP weer om 19.30 uur LIVE te gaan. Kamerlid Kees van der Staaij en Bonicia Reijke schuiven aan om te praten over de petitie van Schreeuw om Leven, NPV en de SGP om de beraadtermijn bij abortus te behouden. Bonicia raakte onbedoeld zwanger, maar besloot haar kindje te houden. In de politiek klinken stemmen om de verplichte beraadtermijn af te schaffen. Wat vindt zij daarvan?
Te gast zijn ook Kamerlid Roelof Bisschop, kandidaat-Kamerlid en melkveehouder, Henk van der Wind en boerendochter Hilde van der Wind. Hoe zien zij de toekomst van boeren in Nederland voor zich? Welke rol kunnen boeren spelen in natuurbeheer?

Met Raymond Gradus, Hoogleraar Bestuur en Economie, praten we over de Nederlandse Schatkist. We gaan onder ander in op de vragen; Wat is zon doorrekening nou precies waard? Is het een voorspelling voor de komende jaren of moeten we de cijfers - ook gezien de zekerheden rondom corona - met een korreltje zout nemen? Maakt Kees zich zorgen over hoe het financieel beleid van het nieuwe kabinet er vermoedelijk uit zal zien?

Benieuwd naar wat de Kamerleden en onze gasten hierover te vertellen hebben? Kijk dan morgen v.a. 19.30 uur LIVE via onze website of ons YouTubekanaal mee en mis ook Florian in zn Eendje niet.

Datum: 5 maart 2021
Auteur: Studio SGP
Foto: Videostill - Maranatha Ministries
Website: http://www.sgp.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: